Ce merită văzut, ce merită făcut


  • Mai sunt trei zile de TIFF Sibiu. Anul ăsta s-a extins destul de mult aşa că aveţi de unde alege la ce filme să mergeţi. Programul TIFF Sibiu îl găsiţi AICI. În plus, sâmbătă de la 23:30 se proiectează scurt-metraje româneşti şi internaţionale. Programul de la Barocoteca îl găsiţi AICI.
  • Sâmbătă, 16 iunie, de la ora 9:00, se va alerga la semimaraton şi la cros în Muzeul Civilizatiei Populare ASTRA Sibiu. Startul se dă de la scena de pe lac. Maraton Sibiu are ca scop strângerea de fonduri pentru diverse proiecte. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul maratonsibiu.ro.
  • RedBull Romaniacs Sibiu se termină duminică iar finish-ul e stabilit pe dealul Guşteriţei, printr-o urcare dificilă ce va pune cu siguranţă probleme riderilor epuizaţi după patru zile petrecute prin munţi. Cel mai probabil vor începe să ajungă la finish după ora 11:10 până pe la 16:00.
  • Astăzi am plecat spre Poiana Braşov să particip la Michelin Adrenalin Competition. Se pare că vom învăţa câteva chestii noi despre Michelin. Spun că vom învăţa pentru că sâmbătă pe seară ni se va da extemporal din ce ni s-a predat. Urăsc extemporalele 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.