Ce proiecte să susţineţi la Maraton Sibiu :)


Dacă tot am început ziua cu proiecte personale, o şi continuăm cu proiecte personale. Ştiu că nu aduce trafic, nu unge pe suflet multă lume, dar mă unge pe mine pe suflet şi mi-e de ajuns.

Aşa că: având în vedere că sâmbătă se organizează la Sibiu un maraton ce are la bază strângerea de fonduri pentru a ajuta diverse proiecte ale asociaţiilor din oraş, vă aduc la cunoştinţă proiectele mele de suflet pentru care sunt convins că va apărea cel puţin o mână de oameni ce le va susţine. Am de toate pentru toţi 🙂

  1. PeDale – Bicicleta zilnică. Ştiţi cu siguranţă proiectul. Mai e nevoie de puţini bani pentru a ne depăşi noul target. Pentru că primul target l-am depăşit de mult 😛 Vrem să amplasăm în oraş mai multe şi tot mai multe rasteluri pentru biciclete. Detalii despre proiect citiţi AICI. Ce am făcut până acum găsiţi AICI.
  2. AIOS – Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu – Sibiul copiilor. Avem nevoie de 8000 de lei pentru editarea şi tipărirea unei cărţi educative de istorie pentru copii. Detalii aici. Despre proiectul mamă am scris chiar azi dimineaţă AICI.
  3. Asociația Al 6-lea jucător – Promovarea baschetului în şcoli. Despre proiectul ăsta am scris de multe ori în ultimii 6 ani. Şi voi mai scrie cu siguranţă fiindcă nu ne vom opri aici. Avem şi aici nevoie de susţinere financiară pentru a putea în continuare dona echipamente sportive şi mingi de baschet elevilor participanţi. Detalii găsiţi AICI. Am făcut şi un video într-o şcoală, AICI.

Astea sunt proiectele mele înscrise la maraton. Puteţi ori să alergaţi pentru unul dintre ele (banii din taxa de participare merge automat spre proiectul dorit) -înscriere AICI– ori să susţineţi de pe margine proiectele (puteţi pune la bătaie o sumă/fiecare km. parcurs de alergătorii ce reprezintă proiectele alese) – susţineţi AICI.

Vă mulţumesc! 😀


6 comentarii la „Ce proiecte să susţineţi la Maraton Sibiu :)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.