Chef cu porțile deschise!!!


Deci da! Gata, ne-am hotărât. Sâmbătă facem chef cu bere, vorbe și femei. Eh, nu săriți încă de bucurie. Femeile sunt ale noastre, jumătățile.

După cum spuneam, până sâmbătă sper că poate fi locuibilă noua căsuță în așa fel încât să putem să ne întâlnim ca să o inaugurăm. Nu cu sticle de șampanie sparte în perete! Astăzi e și ziua Dianei, deci ardem două petreceri într-una.

La început vroiam să-l rog pe Călin șă ne încânte cu ceva delicatese dar după treaba asta m-am răzgândit. Cred că tot la Brylu ajungem, că văd că el a monopolizat sectorul halelilor.

Cine vrea să vină poate să lase un comentariu aici sau să-mi dea un mail, ca să vă spun unde trebuie să ajungeți. Oancea Tată și Prezidentu’ sunt deja în capul listei la băutură. Sfat pentru #1 – să nu-ți lași Maibahul pe trotuar, că-ți ard ăștia amendă! Pentru #2, să n-o uiți pe Anca acasă. Adela, tu mai bine îți lași mașina acasă. Locuiești aproape, așa că poate ai milă de mașinile noastre.

Vedeți cum faceți, dați-vă rând cu confirmările… nu vreau să-mi blocați adresa de mail. Dar confirmați, ca să știm cât de mare să facem tortul.

P.S. Fără cadouri! Trebuia specificat asta, așa se adună mai mulți.
P.S.2. La P.S. vroiam să spun Fără cadouri sub 100 RON. :))


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.