Cineva din Rm. Vâlcea e oligofren


Cineva din Rm. Vâlcea e cu siguranţă oligofren altfel nu-mi pot explica cum s-au putut marca pistele de biciclete în halul în care sunt marcate. Iniţiativa de a face piste de biciclete dintr-un capăt în celălalt al oraşului o fi ea de lăudat dar decât s-o faci aşa cum a fost făcută la Vâlcea mai bine NU.

Domnule primar din Rm. Vâlcea, cu tot respectul, vă văd tânăr, luaţi vă rog o bicicletă între picioare într-o dimineaţă de marţi şi pedalaţi frumos printre dungile galbene. Dacă nu vă place, daţi afară oamenii ce au gândit pistele de biciclete din urbea dvs. Dacă vă place sau, Doamne fereşte, chiar dvs. le-aţi desenat aşa, sper din suflet că aţi fost votat pentru altceva decât pentru spiritul eco.

Poate, cu multă milă, aş accepta oarecum ca la fiecare intersecţie să fi nevoit să iei curba până la trecerea de pietoni din apropiere, să te dai jos de pe bicicletă pentru a merge pe lângă ea cât e trecerea de pietoni de lungă ca mai apoi să încaleci iar şi s-o iei la pedalat (până la următoarea intersecţie). Cine ştie, unul dintre cei ce au gândit pista de biciclete are o traumă din copilărie şi îi este frică de maşini şi intersecţii dar nicicum nu pot înţelege logica marcării pistei de biciclete pe lângă trotuar PRIN STAŢIA DE AUTOBUZ!?!

Măcar au pus la punct un set de măsuri privind circulaţia cu bicicleta pe pista special amenajată.
Sau sunt eu cel sărit de pe fix…

Atata vreme cat specialistii le-au facut conform normelor nu trebuie să vină cineva care nu ştie sau n-a mers în viaţa lui pe bicicletă să vină să-şi dea cu părerea. Numai unul care are probleme, probleme mari, poate să spună că nu corespund şi nu se pot folosi.
Romeo Rădulescu, primar Rm. Vâlcea


27 de comentarii la „Cineva din Rm. Vâlcea e oligofren”

 1. A reuşit să depăşească şi creativitatea alor noştri din colţul Ştefan cel Mare cu Semaforului, unde trebuie să sari de pe bordură ca să continui să rulezi pe pistă! Iar în privinţa giratoriilor, la noi te cam abandonează cu totul acolo, rămîne la latitudinea ta ce soluţii găseşti! 🙂

 2. OMG!!cum naiba sa faci asemenea pista…?Cred ca primarul a luat niste planurii de piste din jocuriile de pe calculator a lu fiiuso..:P ma si vad pe mine mergand pe o asa pista…cred ca as fii tot in primul stalp de dupa cotitura:)))

 3. intr-un singur cuvant…retardati!!!1…numai oameni din acestia avem la conducere…sa ne traiasca

 4. Un pic acid :D. Ai dreptate. Să nu se sesizeze consiliul pentru combaterea discriminării pentru că ai folosit termenul „oligofren” 😀 Comparaţia este însă pertienetă. Distractiv este când mă gândesc că o să treacă cineva „pista” (puzzel) pt. biciclete la capitolul REALIZĂRI! Stimaţi concetăţeni…în mandatul meu am realizat, bla,bla,bla,bla, …piste special amenajate, bla,bla,bla…..Adevărul este că sunt speciale! 😀

 5. Incredibil, imi vine sa rad si cu fundul…mai ales cand am vazut filmarea cu acel obstacol care trebuie sarit.

  Vorbind la misto acuma: pistele acelea sunt facute ptr „bikeri” adevarati care nu se tem sa faca slalom prin sensul giratoriu si care sar o bordura de genul fara prea mari probleme…suntem noi niste biciclisti prea inapti, incepatori si gaini pentru ca nu avem curajul sa ne riscam membre / capete rupte sau chiar viata mergand cu bicicleta pe astfel de piste.

  Sunt curios daca, spre exemplu politia rutiera va vedea un biciclist care nu respecta pe deplin marcajul pistei (de exemplu in zona statiei de autobuz), il va sanctiona? Si daca da, ar proceda la fel cand vine vorba de „sarit” acea bordura? Idiots

 6. Aaa, pai daca se intampla la altii nu are rost sa ne mai miram…primaria din valcea a avut de unde sa invete. Foarte tare filmuletul facut de acel individ, ar trebui sa-l chemam sa faca unu si la noi (la noi in tara ma refer, in valcea).
  Oricum tot mi se pare hilar cum arata pistele noastre 🙂

 7. :)) Fenomenal, ce sa mai zis, ma bucur ca ai revenit cu postul asta. Inca nu ma opresc din ras. Vand legume astia sunt cam varza. :))

 8. 1. au impuscat doi iepuri dintr-o lovitura , burdura aceea care traverseaza pista de biciclete face parte din parcul de distractii pentru bmx ari

 9. 2. faptul ca pista de biciclete trece prin statia de autobuze nu indica nepriceperea autoritatilor in proiectarea pistei, ci faptul ca tragem concluzii pripite, de fapt in Rm Vilcea exista RICSA-BICICLETA

 10. 3. explicatia cu trecerea de pietoni si trauma din copilarie mi se pare plauzibila si te felicit

 11. @Dinu: referitor la faza cu pista de biciclete prin statia de autobuz, cred ca s-au gandit destul de bine cei care au realizat acea planificare: in caz ca e aglomeratie in autobuz biciclistii pot lua la alegere sa care pe bicicleta un concitadin …sau de preferinta o concitadina :))

 12. @ Vlad
  tocmai de aia in „setul de masuri privind circulatia cu bicicleta pe pista special amenajata” realizat de primarie exista scrisa si obligativitatea ca bicicleta sa fie cu bara (exceptie facand doar barbatii dotati)

 13. Dupa cei din valcea biciclistii nu fac parte din trafic, dar nici pietoni nu sunt.Faptul ca trebuie sa sari peste o bordura (si ce bordura!!!)seamana cu situatia de pe strada Reconstructiei din Sibiu unde trebuie sa faci slalom printre indicatoare. Asta daca esti mai mic de statura, altfel dai cu capul de ele.

 14. Daa, sigur s-a inspirat din jocul acela pe net, Scary Maze 😀 La final, te asteapta…. bau-baul :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.