Concert Grimus la Sibiu


Abia ce s-a terminat concertul de vreo 15 minute. Super faină atmosfera în Music Pub. Păcat că a fost prea puţin spaţiu pentru public în faţa scenei şi nu s-a decis să se scoată toate mesele din sală.

Grimus e într-adevăr o formaţie profi deşi eu nu auzisem prea multe de ea până acum. Au venit cu sunetistul lor, au realizat proiecţii speciale, live (foarte mişto Florin, bravo) şi au avut chiar şi om care trebuia să aibe grijă să fie totul în regulă. Sebi, organizatorul a fost şi el tot timpul pe fază aşa că totul a ieşit perfect.

Vocalistul însă cred c-ar fi fost în stare s-o dezbrace complet pe nevastă-mea şi să se îmbrace în hainele ei. Bogdan, să şti că Diana mea oferă consultanţă vestimentară, deci…

Presimt că următorul concert va fi şi mai tare!


7 comentarii la „Concert Grimus la Sibiu”

 1. Hahaha… cum s-o jeluzit el noooo. Sa stii ca ma gandisem si eu, ca daca ii mai cere o data palaria ii arunc eu un cercel si-i zic ca ea-i maritata, io nu. :))

 2. Vaiiii mai…cata gelozie!!?Moni draga ai vazut ca eu si vocalistul aveam acelasi gen de curea?tudor a vazut(ce ochi de vultur are:)))Moni next time imi iau tricou cu SUNT MARITATA-ca sa nu am problems:))))))

 3. @diana-ribana
  am vazut pentru ca si-a dat-o jos si a ridicat-o in aer ca sa se laude ca are si el curea cu buline albe, asa ca tine… ca doar nu l-am studiat.
  p.s. daca trebuie, iti fac eu tricoul.

 4. Asa Tudor. Si tie un tricou cu ‘Stay away from my wife: I have a gun, a shovel and plenty of space in my yard. No one will miss you, punk!’

 5. @Julie
  la cat de „tras prin inel” sunt mi-e ca nu-mi intra tot textul asta. eventual doar ” i have a shovel and plenty of space in my yard” s-apoi intelege fiecare ce vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.