Concerte în Sibiu


Poate aţi observat şi voi că de câteva zile promovez concertul Grimus de joi din Music Pub. Promovarea merge pe ideea „muzicienii din Sibiu recomandă…” şi cu ocazia asta au fost făcute câteva video-uri.

Aşa mi-am adus aminte primele momente în care Adi a ţinut beţele în mână. Mai erau vreo 3 săptămâni până la un concert ce-l organizam şi pentru care nu aveam formaţie de deschidere. Aşa s-a format peste noapte o nouă formaţie în Sibiu – Conopida. Liderul era un coleg de la Liceul de Artă, vocalist un prieten din Bucureşti, la bas un copil foarte priceput şi la tobe Adi care atunci învăta să bată. Trei săptămâni de repetiţii zilnice şi concertul a ieşit perfect.

Pe Diana mi-o aduc aminte repetând în fiecare seară în dormitorul ei. Pe vremea aia stătea în Cluj, o perioadă chiar la fratele meu. Şi ea îşi cam încurca degetele în corzi. Şi uite cum, după atâta timp, amundoi s-au ţinut de treabă şi cântă în formaţii faine din Sibiu.

Mă bucur că au început şi la Sibiu să mişte puţin lucrurile şi patronii de localuri să nu se bazeze doar pe publicul ăla plictisit de până acum. Se pare că, cel puţin în următoarea perioadă, nu va trece săptămână fără vreun concert. Şi ca o încheiere, anunţ pe calea asta că am câteva formaţii punk şi rock alternativ/hard core care vor să cânte în Sibiu. Şi pentru că lucrurile nu mai stau ca în anii 2000 când căutam ca disperatul sală pentru gig, de data asta aştept să vă băgaţi voi în seamă în caz că vă interesează.


3 comentarii la „Concerte în Sibiu”

  1. Cand pui niste poze de la concerte? Sper din tot sufletul sa le mai ai. Da-mi te rog un semn daca le gasesti si ai 10 beri de la mine.. Multumesc frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.