Concluzii după Feeric Fashion Show 2010


  • Nicolle Stănese (Nicoleta) s-a despărţit de Mitichi (Dumitru Preda). Mitichi i-a făcut rost de rolul Ralucăi din emisiunea de la Antena 1 Sibiu, în 2006 (emisiune unde prezintă în continuare), a promovat-o în tot ce a însemnat proiect marca Mitichi (reclame, proiecte foto, calendare), în 2009 fiind prezentatoarea Feeric Fashion Show atât la Sibiu cât şi la Mediaş. Deşi Mitichi spune că s-a încheiat colaborarea lor încă de la începutul anului, în iunie Nicolle mai defila încă pentru el la diverse prezentări de modă (Dumitru având o agenţie de modele). Nicolle Stănese prezintă acum o emisiune matinală la Antena 1 Bucureşti.
  • Norina Stoica (patroana Xtravagance) nu mai e în graţiile lui Mitichi. Deşi anunţate cu câteva luni în urmă două prezentări a Norinei (una Xtravagance, una creaţii proprii), ea nu a mai avut loc pe catwalk-ul suspendat din Piaţa Mică. Norina a fost întotdeauna prezentă alături de proiectele lui Dumitru Preda. Mai mult, Norina tocmai ce a terminat anul I de design vestimentar şi de câteva luni este promovată de analistul de modă Alin Gălăţescu, co-organizator Feeric Fashion Show 2010. Orgoliile se pare că sunt prea mari.
  • Dumitru Preda şi-a dat seama că un eveniment organizat doar cu şi pentru prieteni nu are viaţă lungă. Cu câteva luni în urmă s-a întâlnit cu criticul de modă Alin Gălăţescu (organizatorul Cluj Fashion Week) şi a acceptat să aducă câteva colecţii de modă, rupând astfel tradiţia de a prezenta la Feeric doar colecţiile magazinelor locale. Gălăţescu le-a adus pe surorile Negulescu de la Iaşi şi pe Anes Toma. Tot el a insistat să fie prezentată şi colecţia lui Lucian Rusu (Sibiu). Se pare că pe viitor se va continua cu formula asta organizatorică.

Un comentariu la „Concluzii după Feeric Fashion Show 2010”

  1. La nivel de barfa mi se pare super ok, desi io nu prea dau 2 bani pe mondenitatile astea :d Dar, na, e bine ca are cine sa ma tina informat 🙂
    sanatate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.