CONCURS: Accesorii hand-made


Am adunat la un loc probabil cele mai bune 6 fete din Sibiu ce realizează accesorii hand-made şi le-am rugat să-şi pună la bătaie câţiva cercei, coliere şi broşe pe care le poţi câştiga chiar tu… pentru a le purta sau a le oferi cadou. Totul cu minimul de efort, pur şi simplu înscriindu-te la concurs completând câmpurile de mai jos cu datele tale.

Durata concursului: 2 – 14 octombrie 2009. Orice înscriere după ora 24:00, miercuri, 14 octombrie, nu va fi luată în considerare.

Premii: 8 accesorii (8 premii) realizate manual de către cele mai bune 6 fete din Sibiu ce lucrează în domeniul accesoriilor hand-made.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi! Fiecare concurent(ă) la concurs se poate înscrie doar o singură dată completând formularul de mai jos. Înscrierile multiple ale aceleiaşi persoane vor fi luate în considerare doar o singură dată.

[edit] Există totuşi posibilitatea de înscriere dublă pentru a-ţi mări şansele de câştig. Oricine poate beneficia de o a doua înscriere cu acelaşi nume dacă pe lângă completarea formularului de mai jos postează pe blogul propriu un articol despre concurs sau pune un banner cu link către această pagină. Lăsaţi doar un comentariu aici cu link spre articol sau blog. Pentru banner scrieţi-mi pe mail.

Concursul s-a terminat.

Lista participanţilor o puteţi găsi AICI.

Lista câştigătorilor o puteţi găsi AICI.

PREMIILE LE PUTEŢI VEDEA MAI JOS:


Broşă realizată manual, în formă de creioane.

Cercei pictaţi manual pe suport de ceramică.


Cercei realizaţi manual prin împletirea sârmei argintate cu chipsuri de fluorit.


Cercei relizaţi din sârmă argintată şi turcoaz peruvian cu tortiţele din argint.Set cercei cu medalion. Realizate manual din fimo.


Cercei pictaţi manual pe scoică.

Cercei realizaţi din fimo.


Cercei realizaţi din fimo.

Baftă tuturor participanţilor!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.