CONCURS – Concert Direcţia 5


Atenţiune, atenţiune!

Miercuri, în 16 februarie, Direcţia 5 va concerta în Sibiu iar eu, aşa darnic cum mă ştiţi, vă dau două învitaţii de câte o persoană, în valoare totală de 80 de lei. Şi nu trebuie să faceţi mai nimic pentru ele, doar să lăsaţi un comentariu la articolul ăsta cu răspunsul corect la întrebarea:

Cine concertează în 16 februarie la Sibiu? 🙂

Concertul va avea loc în Vintage Pub începând cu ora 21:00, timp de două ore. Dacă nu ştiţi unde e Pub-ul intraţi pe site la ei şi vă veţi lumina. Concursul se încheie marţi la ora 24:00 iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în cursul zilei de miercuri (pentru asta trebuie neapărat să lăsaţi în comentariu o adresă de mail validă).

Bilete câştigate uşor, aş zice eu.


36 de comentarii la „CONCURS – Concert Direcţia 5”

  1. Buna ziua, nu ma cunoasteti… dar vreau pe aceasta cale sa va spun ca imi place extraordinar de mult acest blog si mi-ar placea ca fidelitatea si pasiunea cu care citesc blogul dumneavoastra sa imi aduca in cadou un bilet la concert.

    PS. Acum clar nu castig. :)) Da ati putea si voi anunta castigatorii mai repede, sa stiu sa-mi iau bilet… 😛

  2. rog pe toti cei care s-au inscris la concurs (si se vor mai inscrie pana deseara la ora 24:00) sa imi trimita un email cu numele lor complet si un nr. de telefon de contact pentru a putea lua legatura cat mai repede cu ei, in cazul in care castiga.
    adresa mea de mail o puteti gasi la CONTACT, sus, in dreapta ecranului

  3. Pingback: Participanţi concurs Direcţia 5 | Ce merită.
  4. Pingback: Şi câştigătorii celor 2 invitaţii sunt… | Ce merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.