CONCURS Diana-Ribana


Evident că o cunoaşteţi deja pe Diana-Ribana şi toate minunăţiile ce ies din mâinile ei. Haine, genţi, cercei sau broşe, orice face ea pot să v-o spun cu mâna pe inimă că are minim un gram de suflet în ele. Vă şi invidiez că-mi luaţi ce în mod normal ar fi trebuit să fie doar al meu, dragostea neveste-mii, dar mă şi bucur pe de-o parte că puteţi vedea şi voi zâmbetul ce mi-l arată zilnic, clipă de clipă. Răbdarea şi bucuria cu care face lucruşoarele astea mă face ca eu să fiu un mic muncitor în lumea asta. Atâta migală nu poate avea nimeni, îmi spun zilnic. Şi totuşi, are.

Iar pentru că are sufletul aşa mare, doar v-am spus, s-a gândit să mai împartă şi cu voi unele accesorii. Are trei premii pentru voi aici pe blog, trei premii la Lilişor şi încă unul, mai mare, cadou de Moş Nicolae, direct la Diana-Ribana pe blog.

Premii:

  • un inel frumos, reglabil,  reprezentând o floare, cu o piatră albastră în mijloc;
  • un set compus dintr-o broşă şi doi cercei mici şi frumoşi, toate reprezentând pinguini cu căciuli colorate în cap;
  • o geantă mai pe gustul meu, aşa. Geanta asta are o poveste lungă începută prin vară, atunci când eu am ales materialul şi terminată cu doar două zile în urmă, atunci când Diana-Ribana mi-a făcut surpriza s-o facă aşa cum am comandat-o 🙂 Geanta plic se închide cu scai şi are dimensiunile 18×34 cm.

Toate, chiar şi geanta, sunt unicat şi realizate manual.

Ce trebuie să faceţi:

Intraţi pe site-ul Diana-Ribana.ro, alegeţi un produs de la accesorii fashion sau accesorii mici şi asortaţi-l la oricare ţinută de la îmbrăcăminte. Puneţi linkurile ambelor produse (accesoriu + ţinută) linkul ţinutei aici, la comentarii (ai grijă să laşi o adresă de e-mail validă) şi descrie accesoriul ce l-ai ales, eventual specificând de ce crezi că se potrivesc apoi aşteaptă ziua de 6 decembrie, atunci când Moş Nicolae îţi poate aduce un premiu.

În plus, tot în 6 decembrie, se vor aduna toţi participanţii la cele trei concursuri (aici, aici şi aici) şi o norocoasă (sau norocos) câştigătoare primeşte acasă o fustă roşie ce-ţi ia ochii, atât de frumoasă este. Premiile se oferă prin tragere la sorţi.

Concursul se termină luni, 5 decembrie 2011, ora 23:59.

Baftă tuturor!

[EDIT]
Concursul s-a terminat. Mulţumesc mult pentru participări, fericitele câştigătoare sunt:

Efrem Elena – a câştigat inelul Diana-Ribana
Simon Alexandra – a câştigat setul de cercei+brosă Diana-Ribana
Acs Andrea – a câştigat geanta plic Diana-Ribana

Felicitări!


39 de comentarii la „CONCURS Diana-Ribana”

  1. era vorba de rochita cu maci pe fundal alb, cercelusii in forma de pasarele rosii si bratarile cu casute :))) sper ca acum este bine :)))

  2. Accesoriul pe care l-as purta la rochita aceasta sobra si totodata vesela http://diana-ribana.ro/page31.html este superbul (si veselul) cordon (accesorii fashion)cu 5 floricele de nuante si forme diferite http://diana-ribana.ro/accesorii%20fashion.html, mai ales daca starea mea de spirit este extraordinara sau pur si simplu pentru a nu uita ca cele mai simple lucruri sunt cele care de fapt ne bucura zi de zi: niste simple flori care doar prin simplele lor culori si forme pot exprima si ne pot bucura mai mult decat o mie de cuvinte…
    In acest outfit m-as simti eleganta dar in acelasi timp ca si o fetita care inca stie sa se bucure de frumusetea unei…flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.