CONCURS Gala pentru Supervoluntari Sibiu


De astăzi în două săptămâni şi o zi, deci, calculând puţin, asta ar pica exact în 3 decembrie, adică vineri, are loc la Sibiu Gala pentru Supervoluntari. În ultimii doi ani am participat şi eu la premierea voluntarilor – în 2008 susţineam nişte oameni, în 2009 mă susţineau nişte oameni pe mine.

Pe scurt şi la obiect, editia 2010 a Galei pentru Supervoluntari va premia voluntari, proiectele acestora si suporterii lor la 15 categorii diferite, rezultatele jurizarii fiind facute publice in cadrul unor evenimente formale care vor avea loc in 3 decembrie, ora 18, la Centrul de Conferinte Hotel Ibis din Sibiu si 5 decembrie, ora 13, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Dacă vreţi să participaţi la Gală vă pot ajuta oferindu-vă o invitaţie pentru două persoane. Pentru a o câştiga trebuie doar să v-o doriţi şi să lăsaţi un comentariu la acest articol. În 30 noiembrie voi desemna câştigătorul cu ajutorul random.org. Baftă!

Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.


6 comentarii la „CONCURS Gala pentru Supervoluntari Sibiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.