CONCURS – Respiră. Teatru.


Ce faceţi duminica viitoare între 19:00-20:45? Aveţi planuri de ieşit în oraş? Vă interesează să staţi pe un scaun şi să priviţi patru actori jucând o piesă de teatru despre responsabilitate socială, despre o mamă care încearcă să-şi recâştige fiica de 16 ani pe care a părăsit-o?

Piesa de teatru Treapta a 9-a, de Tom Ziegler, face parte din programul maratonului de teatru de la Sibiu desfăşurat în perioada 26-27 martie sub numele 25 de ore de teatru non–stop. Spectacolul a fost premiat în cadrul proiectului Comedia Ţine la Tine(ri) organizat de Teatrul de Comedie Bucureşti.

Dacă v-am stârnit interesul… vă ofer o invitaţie de două persoane la acest spectacol. Pentru a o câştiga completează doar câmpurile de mai jos (necesare pentru a te putea contacta în caz că o să câştigi).

Câştigătorul/câştigăroarea va fi ales vineri seara prin tragere la sorţi. Baftă!
Ia să vă văd acum… la concerte şi petreceri cu toţii săriţi rapid să spuneţi prezent. Sunt curios pentru teatru dintre câţi cititori trebuie să aleg.

[UPDATE] Concursul s-a terminat. Invitaţia de 2 persoane la piesa de teatru Treapta a 9-a este Toncian Vlad. Felicitări.


5 comentarii la „CONCURS – Respiră. Teatru.”

  1. De curiozitate, de unde tot faci rost de invitatii ba la teatru, ba la concerte? Ma refer la cele care le tot oferi…?

  2. @Alex
    am vazut ca nu te-ai inscris in concurs. chiar te intereseaza sa afli asta sau vrei mai bine sa mergi gratuit la evenimente? 😀
    p.s. stai aproape sa vezi ce mai scot din joben zilele astea. sigur o sa-ti placa 🙂

  3. Multumesc ptr invitatie si ptr concurs, domn’ Tudor…de multa vreme tot planuiam sa merg la o piesa de teatru dar nu prea stiam la care si nici nu prea eram hotarat…dar de data asta categoric mergem!
    Deci multzam inca odata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.