Connect Hotel Skavsta, Suedia


Aseara am ajuns cu avionul pe aeroportul din Skavsta (cca. 1,5h. de mers cu autobuzul) si fiind asa tarziu ne-am cazat la un hotel de langa aeroport. De data asta a fost un hotel super-dragut, cu un hol mare, inalt cat toate cele 4 etaje. In hol puteai sa te relaxezi pe canapelele de piele, la caldura unui semineu, cu o bere Mariestadt suedeza in mana, asa cum am facut noi, sau puteai sa mai alegi dintre spatiul cu biblioteca, cel cu televizor unde puteai urmari meciul de fotbal sau cel de mese, acolo unde se serveste dimineata micul dejun.

Cele peste 260 de camera ale hotelului sunt impartite in 5 cladiri separate, conectate toate la holul principal. Fiecare cladire are o culoare specifica (rosu, albastru, galben, verde, mov) iar fiecare culoar are o denumire de capitala europeana. Noi am stat in cladirea galbena, etajul doi – Viena.

Camerele sunt micute, de doar 2×3 m. cu un pat suprapus si o masuta mica. Noi am avut si o terasa mare de pe care vedeam chiar intrarea in aeroport.

Pe hol exista cateva bai comune cu WC, chiuvete si dusuri separate dar toate foarte curate.

In minus ar fi peretii prea subtiri dintre camera, de fiecare data cand cineva pleca cu noaptea in cap la aeroport te trezeai si tu : ).

Pentru o noapte, doua persoane, cu mic dejun inclus am platit 495 SKA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.