Consola Wii mai importantă decât Londra?


Întrebarea numărul 1: Tu te-ai juca o zi întreagă cu Wii, în Londra, în loc să vizitezi oraşul?

Întrebarea numărul 2 (pentru cei ce mă cunosc personal): M-aţi văzut vreodată pe mine dansând?

Evident că la amundouă întrebările veţi răspunde cu un NU hotărât. Dar asta doar dacă nu v-aţi jucat niciodată cu console jocuri. Ştiu, veţi crede că sunt nebun dar eu am răspuns DA la ambele întrebări. Cum naiba am putut lăsa o zi de Londra pentru a mă juca tenis de câmp, bowling, golf, baschet şi chiar pentru a dansa… nici eu nu-mi pot explica. Însă cu Wii toate mişcările par atât de reale încât parcă într-adevăr eşti pe un teren de sport, aşa că nu m-am simţit deloc între patru pereţi.

Eu dansând? Niciodată!! Până la Wii. I-am lăsat pe toţi să zâmbească pe sub mustaţă de mişcările mele „suave”. Bineînţeles că nu am câştigat competiţia de dans împotriva lor dar distracţia a fost de nota 10 🙂

Totul e simplu, te joci cu o manetă în formă de telecomandă. Ţi-o prinzi bine de mână ca să n-o scapi de la atâta entuziasm (s-a întâmplat ca eu s-o dau de pereţi). Jocurile sunt pe CD-uri şi le vezi pe TV.

După experienţa din Londra, câteva luni am fost obsedat de preţurile la Wii. Oriunde mergeam în lumea asta, comparam preţuri şi oferte. În orice caz, recomand oricui să-şi petreacă câteva ore timpul în familie, seara, înainte de masă, distrându-se cu consola Wii.

Pont pentru fetele ce vor să facă mişcare dar le e ruşine să iasă în parc să alerge: consola Nintendo Wii de la evoMAG.


5 comentarii la „Consola Wii mai importantă decât Londra?”

  1. se va lansa în 4 noiembrie în America de Nord şi în 10 noiembrie în Europa.

    Se bănuieşte că o să coste aprox 50 de lire, ceea ce mi se pare … rezonabil. 🙂

  2. in orice caz, nu poate fi ca in filmulet, fara nici o telecomanda. adica… la un momentdat pe canapea stau 4 persoane care se misca dar jocul „vede” doar miscarile uneia.

  3. eh acuma şi tu..
    eu ţi-am susţinut visul cu Africa… 😛

    …poate că ai nişte senzori de mişcare sau ceva… zic şi eu… oricum, dacă ar fi real… eu nu aş mai ieşi din casă vreo săptămână 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.