Crispus


Cred ca m-am imbolnavit. Sa laud doua localuri in aceeasi zi cu siguranta nu mi s-a mai intamplat niciodata. Dar uite ca totul are un inceput.
Ieri seara am fost sa ne petrecem impreuna cu recordmenii mondiali si restul prietenilor de la record. Calin a rezolvat sa mergem intr-un local de care nu auzisem pana atunci – Crispus, de pe str. Marasesti (intre Calea Dumbravii si str. Oituz). Numele imi era cunoscut dar nu tineam minte sa-mi fi povestit cineva de localul asta asa ca a trebuit sa cer detalii pentru a putea ajunge acolo. Nedumerirea a continuat si dupa ce am ajuns pentru ca nu stiam daca parcarea in fata careia scria „parcarea interzisa” chiar era interzisa si clientilor localului sau doar vizitatorilor vecinilor. In fine, am lasat masina pe strada. Nu deranjam pe nimeni pentru ca str. Marasesti este cu sens unic (dinpre Calea Dumbravii). Intram. Ambianta placuta. Intalnirea era la etaj asa ca urcam si noi si ajungem intr-o mansarda placut aranjata. Meniul era deja pe masa (nu am ajuns primii). Il consultam, ne miram de preturile mici si comandam. Ma tot uit la chelner si nu stiu de unde il recunosc. Nu-mi aduc aminte asa ca prefer sa nu-mi mai bat capul cu asta. Pana sa vina cele comandate fac o plimbare unde altundeva decat la baie. Era o singura usa de toaleta la etaj dar nu inteleg mai deloc semnele de pe ea. Nu-mi dau seama daca chiar este toaleta acolo sau nu. Intru. E intr-adevar toaleta dar sincer daca-mi dau seama daca e de femei sau barbati. Banuiesc ca de femei dar nu mai cobor. Vreau sa ma spal dar nu este sapun. Trec cu vederea si ma intorc la masa. Ambianta placuta, plasma nelipsita, clienti cam putini, desi este sambata. Pentru atmosfera si preturile bune ne-am hotarat sa luam legatura cu patronii pentru a ne continua pe viitor intalnirile acolo.

Crispus, str. Marasesti – fain
Servire: ok
Curatenie: ok
Baie: ok
Zona/clienti: ok
Preturi: super

P.S. Nu stiam daca localul se numeste Crispus cu „i” sau cu „y” asa ca am dat o cautare pe google. Instantaneu imi aduc aminte de unde cunosteam si numele Crispus si de unde il reconoscusem si pe chelner. Pe langa faptul ca mi-a fost vecin in copilarie, este si el un recordmen mondial. La suflat flacari. Crispus se numeste si trupa lui de „suflatori”. Nu stiu daca asta a fost criteriul dupa care Calin a ales localul sau a fost pur si simplu o intamplare. M-a facut totusi curios daca a fost omologat si de GWR recordul lor de cele mai inalte flacari suflate vreodata.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.