Cristian Gog vine la Sibiu. Dau doua bilete la spectacolul Imposibilitati

Postat in: 30/10/2014

Asteptam de mult spectacolul asta. Poate asa ma convinge si pe mine Criastian Gog sa mai sterg praful de pe kit-ul de magie ce l-am cumparat imediat dupa ce castigase marele premiu la Romanii au talen, in 2012.

Imposibilități Sibiu

E fenomental baiatul asta. L-am urmarit mult in ultimii ani (chiar si inainte de a aparea la tv) si e pur si simplu… infricosator ceea ce face 😀 Iti citeste gandurile si indoaie obiecte cu privirea… asta ca sa nu mai vorbesc de toate numerele alea de mentalism care pur si simplu te fac sa te intrebi daca lumea in care ai trait pana acum este cea reala.

Concurs:

Turneul IMPOSIBILITATI al lui Cristian Gog ajunge la Sibiu luni, 10 noiembrie 2014, la Sala Thalia. Spectacolul incepe de la ora 19:00 (link spre mai multe informatii) iar eu am doua bilete (sau o initatie dubla, cum vreti voi sa ii spuneti).

Cu o zi inainte de eveniment voi trage la sorti numele unui sau unei castigatoare. Pentru a avea sanse sa vedeti moka un incredibil spectacol de mentalism, trebuie doar sa spuneti intr-un comentariu la articolul asta ce numar de-al lui Cristian Gog iti place mai mult sau ce orice alt numar de mentalism (ce nu l-ati vazut inca la Cristian Gog) ati vrea sa vedeti in acest spectacol. Daca pui si un link spre un clip video cu numarul este si mai bine (ca sa ne dam si noi seama mai usor despre ce vorbesti).

Comentariile prefer sa fie lasate cu contul de Facebook pentru a lua mai usor legatura cu castigatorul. Vor fi luate in considerare si celelalte comentarii (se intampla ca unii sa nu aibe cont de Facebook) dar lasati o adresa de email valida pe care o verificati constant.


10 Responses to “Cristian Gog vine la Sibiu. Dau doua bilete la spectacolul Imposibilitati”

 1. alunelu Răspunde

  E suficient daca imi citeste gandurile… Ma ofer voluntar la un experiment din asta.

 2. Dragos Dumitru Răspunde

  Eu vreau sa ma coving cu ochii mei ca magia exista si e mai mult decat video post-processing (cum vad la TV). Pur si simplu nu am avut ocazia sa ajung sa vad magie sau iluzionism sau mentalism call it as you wish cu ochii mei. Aceastea fiind spuse, as vrea foarte foarte mult sa vad cu ochii mei ca cineva face ceva ce rational pare imposibil. De preferat, as vrea sa vad cu ochii mei cum dispar elefanti sau camioane sau statuia libertatii (in cazul lui David Copperfield https://www.youtube.com/watch?v=qXQqrXljnm8)

  • Ce Merita

   Dragos, felicitari!
   Castigatorul s-a stabilit de urmaritorii mei pe facebook 🙂

Nu-ti fie frica! Comenteaza: