CSU Vointa Sibiu – Sageata Navodari


Ultima oară când am văzut un meci de fotbal de Divizia A în Sibiu aveam vreo 7 ani, sau ceva de genul, că nu-mi mai amintesc mai nimic de atunci. Ţin minte doar că stadionul era atât de plin încât se vindeau bilete şi pe balcoanele şi acoperişurile blocurilor din apropierea stadionului.

Aproape la fel de plin a mai fost stadionul şi în urmă cu câţiva ani, atunci când echipa FC Sibiu încerca, tot printr-un meci de baraj, să treacă în prima Ligă. FC Sibiu a pierdut ultimul meci şi echipa s-a desfiinţat aproape automat. Nou creeata echipă de fotbal a Sibiului, CSU Voinţa, are astăzi aceeaşi şansă – ori să promoveze ori să se apropie de desfiinţare.

În câteva minute, aproximativ 40 de suporteri Săgeata Năvodari vor ajunge la stadion. Doar să vadă meciul probabil, pentru că le va fi greu să se facă auziţi printre cei 13.000 de suporteri sibieni însetaţi de fotbal.

[EDIT] M-am uitat şi eu puţin mai atent la suporterii din filmuleţ. Având în vedere că unul dintre ei poartă un fular alb-verde tind să cred că sunt susţinători ai Voinţei. Sunt greu de deosebit dar nu-i problemă, clubul sibian va împărţi azi 2000 de fulare suporterilor, data viitoare îi voi recunoaşte mai uşor.


5 comentarii la „CSU Vointa Sibiu – Sageata Navodari”

  1. Mie inca nu-mi vine sa cred ca pot ajunge astia in DIvizia A…si mi-e ciuda ca nu pot sa merg la meci, chestii mult mai importante de facut, offf

  2. Vezi ca te inseli in legatura cu FC Sibiu, nici nu au jucat meci de baraj si nici nu au pierdut ultimul meci 😉

  3. ce akm 7 ani ….nici nu am mai avut nici o echipa in liga 1 de 15 ani shi cu FC sibiu nu a fost nici un bataj(minciuni) ultima echipa care a fost in primu esalon al fotbalului romanesc a fost Inter SIBIU
    [admin edit: inca un om care comenteaza inainte sa citeasca]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.