Cuțu vrea cu orice preț să pape!Se pare că viața e ceva mai grea decât ne-o arată unu și altu’. Așa și acum.

V-ați făcut treaba exemplar, în 12 ore am strâns 33 lei. Adunându-i cu cei 9 ce-i aveam înainte să încep campania Papă cuțule, papă! ajungem la aproape jumătate din suma necesară pentru a putea primi bănuții. Bănuții pentru mâncare cățeilor fără stăpân.

De ce spuneam că viața e mai grea? Pentru că și aici, ca la orice campanie, există ascunzișuri despre care nimeni nu știe. Cei de la Rezidențial [click pe link și abonează-te] nu dau banii așa ușor cum s-au lăudat. Toți banii „câștigați” până acum sunt în curs de aprobare. De ce trebuie aprobare ca banii să ajungă la căței? Că așa vor ei! Cum se aprobă? Doar dacă fiecare abonat la newsletter apasă pe câte un link din două newslettere diferite primite de la ei, pe mailul cu care v-ați abonat. Dar noi nu ne lăsăm așa ușor! Le facem trafic dar le luăm și banii.

Păpați-le banii!

Ați făcut ce v-au cerut, v-ați abonat la ultimele proiecte rezidentiale [click pe lick și abonează-te] dar acum vor mai mult. Vor să apăsați pe încă două linkuri din două newsletter diferite ce le primiți pe mail. Faceți-o și luați-le banii. Banii se vor duce direct în mâncarea cățelușilor!

Despre ce e vorba? Citește detalii AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.