Cu capul plecat…


Dacă tot avem un preşedinte ce face pe premierul, de ce să nu avem şi protestatari în cârje, veniţi să se bată cu jandarmii direct de pe patul de moarte? S-a întors ţara cu susu-n jos.

UPDATE
12 mai 2010 – Protestul studenţilor vs. Protestul pensionarilor4 comentarii la „Cu capul plecat…”

  1. parlamentul trebuie desfiintat complet … in guvern facut CURATENIE si adusi oameni competenti EXPERTI din PARLAMENTUL DESFIINTAT , FISCUL sa intre cu o ARMATA puternica in toate AVERILE NEJUSTIFICATE COMPLET si uite asa ROMANIA iese din criza in 3 luni si plateste si datoriile la FMI !!!

  2. … da, si bunica mea e amarata si ii injura azi pe prea sus conducatori ilustrii. Din 517 lei pensie, o sa aiba acuma 449 de lei … iar unele medicamente o costa peste 200 de lei … trebuiau si ei pensiile mici daca tineau mortis sa le reduca cu un 2% … si pensiile peste 1500, shpe milioane, cu 15 % … cacati

  3. 449 lei bani pentru a trai o luna??

    hmm…as fi inteles daca strategia lor ar fi fost sa omoare (de foame) toti pensionarii pentru ca tot asta spun… sunt de 3 ori mai multi pensionari decat angajati.

    dar cu copiii ce au? nici copii sa nu mai avem in tara asta?? pentru ca sa ramai acasa ca sa faci copii, mai bine mergi la lucru asa.

    distrug tot 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.