Cu ce sunt ocupat în luna mai?


  • Vineri, 4 mai, de la ora 17:30, are loc la Hotel Continental Forum din Sibiu seminarul „Sănătate şi frumuseţe prin alimentaţie sănătoasă„, seminar susţinut de Cristian Mărgărit. Fetele cu care am mai vorbit mi-au spus că este un tip super-tare în domeniul lui şi că este unul din cei mai cunoscuţi specialisti în nutriţie şi sport din România. Evenimentul este organizat de GYMBOdance şi am înţeles că mai sunt doar câteva bilete aşa că grăbiţi-vă. Mai multe detalii aici: www.gymbodance.ro.
  • Marţi, 8 mai, de la ora 20:00, în cadrul evenimentului ce-l organizez lunar „Călător în lume” stăm de vorbă despre Maroc cu geograful Costea Daniel. E o ţară în care visez de câţiva ani să ajung dar nu am avut ocazia aşa că în urma acestui eveniment sper măcar îmi astâmpăr puţin setea de ţinut African. El ne va povesti, în imagini şi amintiri, drumul lui prin Maroc, plecând de la Tanger, poposind la Fes, Rabat, Casablanca, Marrakech şi ajungând până în Munţii Atlas. Detalii şi eventul le găsiţi aici: Călător în lume – Maroc.
  • Între 19-20 mai vom organiza ediţia 2 „Uniqorner„, probabil singurul târg din Sibiu la care se caută calitatea, nu cantitatea, el fiind destinat tinerilor designeri români. Târgul va avea loc în Piaţa Huet şi vor fi selectaţi, pe sprânceană, doar cei mai buni aşa că aştept fetele cochetele la cumpărături. Pentru cei ce vor să expună la colţul unic dar şi pentru ceilalţi, detalii pe site-ul Uniqorner.
  • În luna mai are loc la Sibiu prima ediţie a concursului destinat elevilor bloggeri. Înscrierile la „I think therefore I blog” se pot face până în 10 mai 2012 completând formularul ACESTA (detalii aici). Premierea concursului va avea loc în data de 28 mai 2012, la ora 18, în cadrul Bibliotecii Judeţene ASTA Sibiu şi eu voi fi în juriu. Participanţii ar fi bine să citească articolul ce l-am scris anul trecut cu ocazia altei jurizări pentru că aşa o să-şi dea seama ce urmăresc eu la un blog.
  • Până pe la sfârşitul lunii, numele meu pe Facebook este Tudor Popa von Huet. Am auzit că se discută mult cu privire la asta, cei mai mulţi fiind interesaţi în ce familie nobilă am intrat. În familia Huet.Urban.

Un comentariu la „Cu ce sunt ocupat în luna mai?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.