Cu puştile în aer…


PUBLICITATE

Când vezi sigla aşa colorată nu-ţi prea vine să crezi că este vorba de fapt despre împuşcături, tir cu arcul şi altele de genul. Se pare că Don Ciuchete a înţeles că la team buildinguri tot şeful ieşea învingător iar angajaţii trăgeau doar după colegul mai nesuferit aşa că nu a mai mizat pe adrenalina ce-ţi trece prin vene atunci când omori, vânezi şi eşti suprem (ea fiind opţională), la Eventica relaxarea şi distracţia fiind (bănuiesc) prioritare. În plus, ţi-e permis să mergi şi cu copiii.
Cred c-o să mă bag şi eu la o parapantă măcar…. şi-aşa încerc de mult să-mi iau inima în dinţi şi să zbor.


3 comentarii la „Cu puştile în aer…”

  1. un SEF adevarat acum ar intra in buncar si ar da ordin la armata si politie sa fie in stare de maxima prudenta si vigilenta !!! in acest timp PARLAMENTUL blocat ptr a nu se mai consuma RESURSE … o ARMATA de functionari de la FISC incep cu CONFISCAREA averilor DUBIOASE ETC . …. granitele inchise ptr intrarea STRAINILOR pe timpul acestor OPERATIUNI !!! si uite asa se face CURATENIE GENERALA Si ORDINE !!!

  2. Structurile sa – si faca ORDINE !!! Basescu a facut dupa PUTEREA si INTELEPCIUNEA LUI … este randul VOSTRU !!! legile FEMOSAN !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.