Cum a fost la ARTmania Festival Sibiu 2011?


Cum au fost concertele şi despre atmosfera puteţi citi pe celelalte bloguri. Eu vă arăt doar câteva poze de la concerte, în rest aş vrea să scriu mai multe cuvinte despre ce a însemnat ARTmania 2011 pentru bloggeri şi ce au însemnat bloggerii pentru ARTmania.

2011 a fost primul an în care bloggerii au primit atenţie din partea organizatorilor ARTmania. Am încercat şi anul trecut câteva legături dar nu s-au putut face prea multe din terţe motive. Aşa cum ziceam, la ARTmania 2011 au fost invitaţi bloggeri care au primit toate facilităţile ce le are presa la astfel de evenimente. Foto, backstage, tot tacâmul.

În plus, cu câteva zile înainte de începerea festivalului, organizatorii ARTmania au invitat la o bere, un suc, toţi oamenii cu blog din Sibiu interesaţi, întâlnire specială pentru a ne cunoaşte şi a schimba idei. Este o premieră pentru Sibiu. A doua zi am pornit într-o plimbare cu bicicletele până la Sibiu Arena pentru a vedea în exclusivitate noua scenă ARTmania, acolo unde de acum înainte va fi amenajat şi campingul festivalului. Posesorii de tastaturi din ţară au avut parte de un concurs organizat de Zelist în urma căruia s-au câştigat invitaţii la ARTmania 2011 şi hosting gratuit.

Bloggerii au răspuns şi ei bine la invitaţia organizatorilor ARTmania. Au fost interesaţi mai mulţi decât la alte evenimente. Rămâne însă de văzut ce şi cum îşi vor scrie părerile despre ce-au văzut în weekendul ce tocmai se încheie.


4 comentarii la „Cum a fost la ARTmania Festival Sibiu 2011?”

  1. Pai Tudor, m-as baga eu. Insa am aplicat si sa fiu voluntar. Tinand cont ca inca nu am aflat nimic de voluntariat…m-as baga bloggar.

  2. Vreau si eu sa vin ca blogger. Numai ca probabil ca nu voi putea fi acolo toata, toata saptamana, sa vad cum imi voi rezolva de la lucru 😀 Abia astept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.