Cum a fost la Beck'sperience Sibiu?

Postat in: 17/04/2011

La peronul 2, pe stânga, în Gara Sibiu, trenul Beck’sperience îşi aştepta aseară petrecăreţii. Eu am fost unul dintre ei şi aş mai trece oricând prin experienţa asta.

Înainte de a pleca, văzându-i pe cei de la pază cum ferecau toate uşile cu lanţuri groase, am început să-mi pun întrebări. Ce voi face timp de 5 ore într-un tren? Nu era ca la orice alt chef de unde puteai pleca oricând dacă nu-ţi plăcea. Şi chiar am avut dreptate – nu a fost nici pe departe ca la orice alt chef.

Timp de 5 ore ne-am mutat dintr-un vagon în altul, aşa cum mergea muzica. Prima oară la Grimus, apoi la scena 2 unde cântau Şuie Paparude. Din când în când am mai mâncat câte un sandwich din vagoanele-restaurant şi întotdeauna eram cu doza de Beck’s în mână.

Avantajul cel mai mare că petrecerea s-a ţinut într-un tren aflat în mişcare a fost că aveai întotdeauna o scuză dacă nu te mai puteai ţine pe picioare din cauza alcoolului. Încă se mai învârte casa cu mine de la câtă bere am băut aseară şi am impresia tot timpul că mă legăn în ritm de şine de cale ferată. Şi parcă nu era de ajuns starea mea de mahmureală de acum, mi-a mai luat şi o oră să scriu articolul ăsta.

Vă las cu poze, AICI.


3 Responses to “Cum a fost la Beck'sperience Sibiu?”

  1. nicole Răspunde

    ce misto…si la teatru a fost frumos, dar nu se compara cu cheful tau 🙂

  2. diana-ribana Răspunde

    Cel mai bestial partyyyy..nici acum la ora asta nu mi am revenit:D Super concertul Grimus !!!au cantat Umbre..my favourite song:)

  3. 2011 în câţiva paşi… | Răspunde

    […] se rezolvă destul de repede cu câteva scrisori şi avocaţi ce-şi fac treaba bine. Am fost în trenul Beck’s datorită vouă, cititorilor.Mai 2011 Am fost în Siemens Amazing Race. Am fost la Paris şi m-am […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: