Cum a fost la Focus Festival 2015?


Anul ăsta nu am mai fost partener media oficial la Focus Festival Sibiu dar am încercat o altă colaborare: stand comercial cu tricouri pictate manual şi tricouri personalizate cu Focus Festival. Pe lângă tricourile Dianei (le poţi vedea şi cumpăra şi de pe Facebook, de aici), am făcut şi un mic experiment de personalizare pe loc a tricourilor după dorinţele şi personalitatea clientelor. Au fost şi momente în care nu s-a putut lucra având atelierul în aer liber şi vremea neţinând cu noi (a fost umezeală şi culorile nu se uscau) dar lucrul ăsta trebuie repetat cu prima ocazie. E o idee foarte bună ca un festival să vândă tricouri personalizate realizate pe loc de Diana-Ribana.

Diana Ribana te așteaptă la atelierul de la FocusFestival!

Posted by FocusFestival on Saturday, September 12, 2015

Întorcându-mă la subiectul principal, cred că Focus Festival a făcut un pas în faţă mutând festivalul din centrul Sibiului în cel mai mare parc al oraşului. Parcul SubArini oferă posibilităţi nemărginite de dezvoltare a festivalului iar dacă acesta va fi mutat într-o lună mai călduroasă cred că poate să devină evenimentul relaxant din Sibiu la care poţi merge să îţi petreci tot weekendul ba la o bere, ba la picnic sau făcând sport. Am văzut multă lume cu copii şi câini, multe biciclete şi, bineînţeles, oameni dornici de un concert bun.

Fiind organizat în parc, festivalul ăsta trebuie promovat pe viitor ca un loc de relaxare, concertele putând trece liniştit pe locul doi. La mai mare!

Focus Festival Sibiu 2015


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.