Cum a fost la Huet Urban 2012?


Aţi văzut că mi-e întotdeauna greu să vorbesc despre evenimentele în care sunt implicat. Şi zău că-mi pare rău că nu laud mai mult ceea ce fac dar mi-e frică să nu fiu cumva subiectiv având în vedere că e vorba despre ceva mai mult decât personal. Am fost certat în câteva rânduri că oamenii trebuie să citească pe la alţii despre evenimentele în care sunt implicat şi că nu ştiu să profit de lucrurile bine făcute în aşa fel încât să-mi fie recunoscută (oarecum) munca şi de cei ce nu mă cunosc personal.

Dar nici de data asta n-o s-o fac. N-o să spun că mi-a plăcut mult Huet.Urban, n-o să spun că mi-a plăcut echipa cu care am lucrat, n-o să spun că zona Piaţei Huet din Sibiu nu încetează să mă uimească prin liniştea care o emană, n-o să spun că atelierele gratuite pentru copii au fost arhipline de dimineaţa până seara, n-o să spun că Uniqorner a adus unii dintre cei mai faini tineri designeri şi artişti din România, n-o să spun că tururile Pieţei şi conferinţele au fost super interesante şi au oferit o bogată doză de cultură, n-o să spun nici că programul din timpul zilei nu te lăsa deloc să te plictiseşti, n-o să spun că toate cafenelele din zonă au înţeles ce înseamnă un festival de comunitate şi au amenajat fiecare spaţii de relaxare pentru vizitatori, n-o să spun nici că Balul Baroc a fost ceva nou pentru Sibiu şi tind să cred c-o să se mizeze mult pe tema asta tot anul.

N-o să spun că expoziţiile ce au împânzit gardurile ce înconjurau biserica Evanghelică au avut informaţii savurate de publicul de toate vârstele, nu-mi permit să spun că elevii colegiului Brukenthal au însufleţit curtea bisericii, n-o să îndrăznesc să spun nici că videomappingul a fost cel mai bun din Sibiu de până acum şi nici că formaţiile s-au ridicat la rangul de von Huet. Şi nu spun nici măcar că m-am îndrăgostit de Moonlight Breakfast pentru că au reuşit să facă sute de oameni să danseze. Nimeni nu reuşea să stea pasiv, nici măcar eu nu mi-am mai putut controla corpul care a început să se mişte singur pe ritmuri de dans. Chiar eu, cel ce nici la nuntă nu am dansat.

Şi pentru că nu-mi permit să spun toate lucrurile de mai sus, vă las pe voi să decideţi dacă Huet Urban 2012 a fost un festival reuşit. Mai jos poze iar imagini cu videomappingul puteţi vedea la Călin.


8 comentarii la „Cum a fost la Huet Urban 2012?”

  1. in tinerete navetam de la cluj la sighisoara, sibiu, brasov. acum am crescu, avem pretentii, avem alergari si ne trezim ca ignoram esentialul in favoarea unor mofturi perisabile

  2. A fost foarte OK la Huet Urban 2012, stai linistit. Muzica buna, lucruri hand made super ok, decorurile din piata Huet au fost de bu gust si hartile cu programul au fost de mare ajutor… si mancarea bio a fost buna normal.

  3. Corect! Nici eu nu o să spun cât de mult mi-a plăcut atmosfera din jurul pieţei. Subscriu şi la restul. Stai liniştit, NU eşti subiectiv!

  4. Felicitari! O atmosfera extraordinara, imi dau seama din fotografii. Daca eram acolo, nu stiu ce cuvinte ar fi fost potrivite:)… Singura dezamagire ar fi sa nu se repete toata treaba asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.