Cum a fost la „Imposibilităţi”? Nimic nu este imposibil.


Poze Cristian Gog imposibilitati (14)

Îl urmăresc pe Cristian Gog de câţiva ani, cu mult înainte să fie cunoscut după câştigarea „Românii au talent” şi întotdeauna mi-am dorit să-l urmăresc live, în faţa mea. Şi iată că am avut ocazia aseară, văzându-l pe scenă în faţa unei săli pline de pasionaţi de magie şi mentalism.

Mai mult decât atât, am participat la un număr de-al lui prin care mi-a demonstrat că Diana mea are vedenii, aşa cum bănuiam de mult 🙂

Cristian Gog a reuşit s-o facă pe Diana să vadă lucruri ce nu existau în realitate, să aibe mirosuri imposibile şi chiar să creadă că zboară, că e puternică sau că poate să facă orice dacă-şi doreşte cu adevărat. Asta a fost şi tema spectacolului… nimic nu este imposibil! Ceea ce cred că a fost un mesaj direct adresat Dianei, mie, ţie… dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, dacă îţi pui mintea la contribuţie, poţi face absolut orice. Contează doar să vrei cu adevărat şi să nu renunţi.

Aşa că, dacă sunteţi din Târgu Mureş sau Braşov, vă recomand să mergeţi să-l vedeţi şi voi pe Cristian Gog în acţiune. Azi, marţi, la Tg. Mureş şi miercuri la Braşov.
Spectacolul e impresionant!

Poze Cristian Gog imposibilitati (10)Poze Cristian Gog imposibilitati (3) Poze Cristian Gog imposibilitati (7) Poze Cristian Gog imposibilitati (13)


3 comentarii la „Cum a fost la „Imposibilităţi”? Nimic nu este imposibil.”

  1. Nu ma asteptam sa fie ceva atat de slab calitativ. Pacat . Total dezamagit de spectacolul lui Gog. Nu e numai parerea mea ci si a prietenilor cu care am fost. Putem cere banii inapoi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.