Cum a fost la prinBucurestiulmeu? Pe scurt.


PrinBucureştiulmeu a fost mai mult decât un tur ghidat al oraşului. A fost un tur ghidat al oraşului, o vizită la palatul Mogoşoaia, vizită la Muzeul Ţăranului Român, (re)lansarea Blogoree, Webstock 2011 şi multă distracţie alături de gaşca veselă – Denisa, Alina şi Zicu (TVDece-ii), Gaben, Sebi, Crivăţ şi Sorin.

Am ajuns în Bucureşti joi spre seară. Nu am avut timp nici să respir după ce m-am cazat că am şi fugit spre lansarea Blogoree. Seara a continuat cu sărbătorirea Arthur Guinness. Somn la Hotel Răzvan până la 6:30 dimineaţa, atunci când am plecat spre Webstock, conferinţa anuală despre social media. Am dat mâna cu multă lume, am conversat şi am ascultat ce aveau de spus vorbitorii.

Foto: Gaben

Seara a continuat la un restaurant de la care de obicei se aruncă enorm de multă mâncare, resturile clienţilor. Am fost invitaţi acolo pentru a vedea cu ochii noştri câtă mâncare poate fi luată acasă la pachet şi dată (eventual) câinelui, ca o alternativă, pentru a nu fi aruncată la gunoi. Am primit şi eu o pungă de hârtie Doggy Bag (denumirea internaţională a pungii în care-ţi poţi lua acasă mâncarea ce-ţi rămâne în farfurie după o masă în oraş), alături de alţi 4999 de oameni ce treceau prin Centrul Vechi al Bucureştiului după care am plecat spre after-partyul Webstock. Bere multă, karaoke, dansul trollilor şi distracţie.

Sâmbăta a început la fel de devreme pentru că urma turul oraşului. Ne-am plimbat dintr-o parte în alta cu autocarul şi am văzut cele mai importante clădiri şi bulevarde ale capitalei. Pe la prânz ne-am oprit în Centrul Vechi la o cafea, mai exact la Hanul lui Manuc. Foarte fain aranjat localul, păcat doar că unii dintre noi nu au reuşit să bea nimic pentru că fierberea unui pahar cu apă a durat mai mult de 20 de minute. Asta chiar dacă părea să fie mai mulţi chelneri decât clienţi.

După-masa ne-a prins la Palatul Mogoşoaia după care ne-am întors în oraş pentru a vizita Muzeul Ţăranului Român. Seara s-a terminat la distracţie, pe frontul de luptă de la LaserMaxx.

Prin Bucureştiul Meu a fost organizat de blogdeturism.ro. Parteneri: Paralela 45Hotel RăzvanGroupon România şi Laser Maxx.


5 comentarii la „Cum a fost la prinBucurestiulmeu? Pe scurt.”

  1. Pingback: Bucureşteancă pentru o zi « Denisa Bârgău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.