Cum a fost la Tag the Flag?

Postat in: 10/09/2012

Hai că a ieşit super bine. Nici nu mă aşteptam la altceva mai ales că de data asta i-am avut parteneri şi pe cei de la Eventica şi de la I’velo aşa că am inclus şi două probe noi (tras cu arcul şi concurs cu bicicletele). La ediţia de ieri am avut 86 de participanţi din toată România.

Ce mi-a plăcut mai mult a fost că au venit familii cu copii să-şi petreacă duminica într-un mod deosebit. Ceea ce mi-a demonstrat că se vrea şi un Tag the Flag Family Edition unde să fie invitate doar familii cu copii. Dar s-a cerut şi un Tag the Flag Extreme aşa că e şi el pe vine chiar dacă aici costurile vor fi enorme. Dar ne descurcăm noi cumva, probabil vom pune şi o taxă de participare ca să acoperim o parte din cheltuieli. Sunt curios câţi oameni vor înţelege că aşa un eveniment merită şi trebuie să fie plătit. Cred că e de ajuns să spun că se va zbura cu parapanta, se vor escaladat clădiri şi tot felul de lucruri de genul ăsta. Înscrieri se fac tot pe site-ul TagtheFlag.ro.

În fine, vă las mai jos cu un clip scurt de la ediţia de duminică şi încă un video filmat acum două săptămâni, atunci când Tag the Flag-ul a fost ghidul perfect pentru vreo 40 de turişti din toată ţara şi de prin Germania. Foto AICI.


3 Responses to “Cum a fost la Tag the Flag?”

  1. 2012 în câţiva paşi… | CeMerita.ro Răspunde

    […] fost blogger oficial la evenimentul #PriNeamt.Am scris despre lansările Ford de la Amsterdam.Am organizat un Tag the Flag cât lumea de mare… cu aproape 90 de participanţi.Am organizat primul eveniment din Sibiu Park(ing) Day.Am […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: