Cum a fost la Tag the Flag?


Hai că a ieşit super bine. Nici nu mă aşteptam la altceva mai ales că de data asta i-am avut parteneri şi pe cei de la Eventica şi de la I’velo aşa că am inclus şi două probe noi (tras cu arcul şi concurs cu bicicletele). La ediţia de ieri am avut 86 de participanţi din toată România.

Ce mi-a plăcut mai mult a fost că au venit familii cu copii să-şi petreacă duminica într-un mod deosebit. Ceea ce mi-a demonstrat că se vrea şi un Tag the Flag Family Edition unde să fie invitate doar familii cu copii. Dar s-a cerut şi un Tag the Flag Extreme aşa că e şi el pe vine chiar dacă aici costurile vor fi enorme. Dar ne descurcăm noi cumva, probabil vom pune şi o taxă de participare ca să acoperim o parte din cheltuieli. Sunt curios câţi oameni vor înţelege că aşa un eveniment merită şi trebuie să fie plătit. Cred că e de ajuns să spun că se va zbura cu parapanta, se vor escaladat clădiri şi tot felul de lucruri de genul ăsta. Înscrieri se fac tot pe site-ul TagtheFlag.ro.

În fine, vă las mai jos cu un clip scurt de la ediţia de duminică şi încă un video filmat acum două săptămâni, atunci când Tag the Flag-ul a fost ghidul perfect pentru vreo 40 de turişti din toată ţara şi de prin Germania. Foto AICI.


3 comentarii la „Cum a fost la Tag the Flag?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.