Cum a început #MySibiu?


Am un sentiment foarte plăcut după prima etapă #MySibiu. Primul invitat străin ajuns la Sibiu a fost Prince Erick, texanul ce scrie pe MinorityNomad.com şi colaborează cu mai multe publicaţii de turism din lume, călătorul ce nu a mai ajuns acasă de mai bine de un an, iubitorul de Europa de Este şi, acum, de România. El a renunţat, fără să stea pe gânduri, la o excursie în Franţa pentru a ajunge la Sibiu.

poze mysibiu_01

#MySibiu nu este doar un simplu proiect prin care aducem la Sibiu străini pentru a scrie despre minunăţiile oraşului, proiectul se pliază 100% pe dorinţele fiecărui blogger sau jurnalist de travel ce ajunge la Sibiu. Noi, organizatorii (AIOSRăzvan, Anca şi eu), suntem aici pentru a mula programul pe interesele invitaţilor. Aşa am făcut şi cu Erick, iubitor de istorie şi interesat de cultura romă (asta având în vedere că şi el are un părinte de culoare şi se regăseşte oarecum în populaţia minoritară din fiecare ţară ce o vizitează), i-am oferit tot ce înseamna istoria oraşului, muzee şi… o întâlnire cu însuşi regele ţiganilor, Dorin Cioabă, de care a fost plăcut surprins.

poze mysibiu_02

Sunt 90% sigur că nu va rezista tentaţiei şi se va întoarce cât de curând la Sibiu, poate chiar să-şi ia un concediu aici pentru a-şi termina cartea de travel la care lucrează.

Are multe de povestit pe blog, şi-a luat o groază de notiţe şi a făcut sute de fotografii. Deocamdată vă las cu jurnalul în imagini a primelor trei zile din vizita lui la Sibiu: ziua 1ziua 2ziua 3.

Deja avem înscrişi foarte mulţi bloggeri de turism cultural din întreaga lume ce ne-au scris la sibiu@aios.ro că vor să viziteze Sibiul. Tocmai de aceea, în când vom avea o nouă surpriză pentru voi toţi 🙂

#MySibiu este un proiect organizat de Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu în colaborare cu ImperatorTravel.ro și cofinanțat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.
Parteneri: Galeria Grafit Apartments, Muzeul Naţional Brukenthal, CNM ASTRA, Teatrul Naţional Radu Stanca, Cafe Wien.


3 comentarii la „Cum a început #MySibiu?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.