Cum am ajuns să caut prin gunoaie, tărâmul lucrurilor furate.


Untitled-1

Sâmbătă după-masă mi-a fost spartă maşina. Se pare că o practică obişnuită având în vedere multele parcări în care am văzut cioburi ca cele din poza mea de mai sus.

Hoţul mi-a luat camera de maşină şi ceva hârtii/acte. Pentru că nu avea ce face cu hârtiile, am dat o raită prin zonă ca să verific dacă nu cumva le-a aruncat pe drum. Nu am avut noroc dar, în schimb, am găsit un portofel şi alte câteva acte de maşină probabil furate în aceeaşi zi dintr-un BMW 325. Nici nu vă puteţi închipui câte lucruri furate se găsesc prin gunoaiele din zona centrală.

20150216_083155

P.S. Nu, nu cred că tipul de la ridicări maşini mi-a furat camera ca să nu am cu ce să îl mai filmez, aşa cum tot insinuaţi…


6 comentarii la „Cum am ajuns să caut prin gunoaie, tărâmul lucrurilor furate.”

  1. Ii bun. Lasa totul pe mana politiei, vor fii prinsi nemernicii astia si bagati la inchisoare, iti garantez eu! :)))))))). Glumeam.

  2. Polita din imagine a fost gasita intr-un cos de gunoi foarte indepartat de caile normale de acces. M-as mira ca proprietarul sa se fi dus in cel mai ascuns loc dintr-un parc sa-si arunce gunoiul din masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.