De neimaginat! Vezi aici ce masină mi-am luat.


Întotdeauna mi-am dorit să parchez maşina perpendicular pe locul de parcare şi uite că fix prima mea parcare a fost aşa. Priviţi ce mândră stă ea acolo.

smart

Parcarea asta e de topul mârlanilor! Vezi mai jos ce titluri au dat ziarele după ce au descoperit cu câtă indiferenţă conduc maşina asta.

Smart2


27 de comentarii la „De neimaginat! Vezi aici ce masină mi-am luat.”

 1. S-o stăpânești sănătos!

  Îmi permiți, totuși, să-ți spun că ești parcat fix d-ampulea? Dacă mașina ta nu are lungimea cât lățimea unui Logan (și nu e cazul), atunci află că tu încurci mașinile de pe banda 1. Sau, mă rog, ce a mai rămas din ea după ce au parcat oamenii.

 2. Spatiul de parcare ocupat e acelasi si daca o parchezi paralel cu bordura si daca parchezi perpendicular. Iti trebuie spatiu si sa deschizi usile. Singura chestie ar fi ca parchezi mai usor cu spatele fata de o parcare laterala, dar la dimensiunile masinii asteia… 🙂

  1. eu am avut totdeauna masina cu bancheta in spate, dar nu m-as risca asa, e o varianta gasita pe net, deci daca o sa fie cazul la voi o sa iti trebuiasca o alta buburuza si pe asta o folosesti ca masina de servici 😉

 3. nu prea sunt eu in masura sa vorbesc despre deplinatatea facultatilor mintale, dar nu imi pot da seama care pot fi considerentele pe baza carora sa dai bani grei pe cotetul asta cu motoras de Mercedes.. eventual impozit mic, ca de consum nu poate fi vorba.. si de spatiu nici atat :))..

 4. Vulturul soselelor!
  Bravo Tudore!
  O masina de bun simt intr-o lume (tot mai) nesimitita.
  S-o folositi sanatosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.