Cum pot fi profesionist?


Atunci când mi-am cumpărat domeniu mi-am făcut şi o adresă de mail cu tudor@domeniul meu, ca să par şi eu mai profesionist, mai business, mai în tred. Cu siguranţă aşa gândesc majoritatea celor care-şi cumpără domeniu propriu.

Doar că…

eu mi-am setat mailul să redirecţioneze toate mesajele primite spre o adresă ce o verific mai des. Ar fi fost greoi să verific zilnic 3-4 adrese de mail. Am observat însă că mesajele considerate spam nu le redirecţionează automat. Aşa i-am lăsat şi pe cei de la Wikipedia fără răspuns timp de o lună de zile, atunci când mi-au cerut permisiunea să copieze texte de pe blog, aşa am pierdut şi nu-ştiu-ce concurs pentru că nu le-am răspuns în timp util organizatorilor etc, etc. Se mai întâmplă şi dinastea

Dar…

majoritatea firmelor deşi au adresă de mail business, pe domeniu, nu o folosesc. Ieri am trimis mail la două firme. Adresele lor le-am luat de pe site-urile proprii. Niciuna nu mi-a răspuns iar atunci când am sunat mi s-a dat altă adresă de contact, pe Yahoo. Deci, dragă frate (care nu înţelege de ce oamenii sună să verifice imediat după ce trimit mail spre firma lui) noi, ăştia care vrem confirmare telefonică, avem toate motivele s-o facem.


4 comentarii la „Cum pot fi profesionist?”

  1. Deci, draga frate, inteleg dar sa astepte o ora sa vada daca primeste sau nu raspuns si dupa sa dea telefon.

  2. Nici mie nu-mi place chestia asta cu mai multe adrese de mail. Tot timpul ramane in cont neverificat, pe langa asta de pe yahoo nu poti sa redirectionezi decat daca ai pro asa ca toate catre yahoo:))

    Apropo de mail-uri mi-am adus aminte ca nu ti-am raspuns. E clar ca o sa ne vedem la urmatorul blogmeet;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.