Cum poţi afla ţeparii cu ajutorul Cofffre?


Cum? Scriu despre reducerile Black Friday după atâta timp de când a trecut Black Friday? Ce prost sunt… în loc să scriu în perioada aia un articol acid în care să arăt cum cei de la eMag au crescut preţul cu o zi înainte de Black Friday pentru a putea spune că oferă o reducere de 28% deşi preţul a rămas cel real…

Da, chiar şi asta poţi afla cu Cofffre. Îmi instalasem aplicaţia pe Chrome cu vreo 3 luni în urmă după ce am aflat de ea de la Cristian Florea. Săptămâna trecută când am aflat că este şi Manafu implicat în toată afacerea asta am primit confirmarea că este ceva serios. Practic, Cofffre este o extensie pentru browser-ul Google Chrome care îţi trimite notificări atunci când preţurile scad la un anumit produs ales de tine. Sunt sigur că băieţilor le va merge bine (având în vedere că în urma vânzărilor ei primesc un procent, preţul de vânzare rămânând însă neschimbat) deci cu siguranţă vor avea resursele necesare pentru a dezvolta extensia cât mai bine.

Şi acum să ne întoarcem la preţurile crescute înainte de Black Friday doar pentru a spune că se oferă reduceri mari în 20 noiembrie. Iată un exemplu foarte clar:

Congelator Whirlpool AFB601AP:

  • în 25.09.2015 costă 874 lei (preţul redus: 743,74)
  • în 16.11.2015 costă 899 lei (preţul redus: 749,99 lei)
  • în 20.11.2015 (de Black Friday) preţul a fost crescut la 1039 lei în aşa fel încât preţul de vânzare să pară redus cu 28% deşi este acelaşi ca în zilele trecute şi mai mare ca în urmă cu 60 de zile – 749,99 lei.

Cofffre01Cofffre02Cofffre03


2 comentarii la „Cum poţi afla ţeparii cu ajutorul Cofffre?”

  1. Problema e ca stim toti ca asa se intampla, dar spiritul de turma e mult prea puternic si cadem in pacatul cumparaturilor. E trist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.