Cum reduci la tăcere un dobitoc


Hai să nu ne mai ascundem după deget… bărbaţii se umflă de multe ori în pene, total aiurea. Ei sunt cei mai mari şi cei mai tari, se iau la bătaie pentru nimic, îşi scot ochii şi ajung în spital doar pentru o vorbă spusă la nervi. Şi mai sunt şi dobitocii cocalari care în miez de noapte umblă în haită beţi pe străzi, cu muşchii umflaţi şi gura mare. Dobitocii ăştia au impresia că dacă strigă câteva blesteme pe gură, întotdeauna repetând „tu nu şti cine sunt”, tu te închini în faţa lor şi le ceri iertare plângând, pentru orice nu ai făcut. Ş-apoi de fete şi fetiţe nu mai are rost să amintesc, dobitocii în călduri au impresia că sunt şi frumoşi, pe lângă faptul că sunt proşti de put (la propriu) şi se iau de ele în cel mai josnic mod.

Aşa şi băieţaşul ăsta din filmuleţul de mai jos, cu pretenţii de mare gherţoi. Vrea să arate săracul că piciorul lui stă bine în capul uneia. Din fericire, ăsta şi-a primit lecţia:


7 comentarii la „Cum reduci la tăcere un dobitoc”

 1. =)) hai ca asta-i tare, daca era roman nu pleca ca era prea ciumeg:)))). Ma intreb ce-o fi avut cu saraca fata… Trazini-ar de mutanti ca-s peste tot :-&

 2. Perfect adevarat ce-ai scris, doar ca oamenii uita sau nu-si dau seama ca astia chiar nu pot mai mult. Cum poate sa fie vina lor cand habar nu au ce fac, atata stiu ei, atata inteleg. Lumea asta solicita oamenii la extrem, pe multi ii si sperie la extrem, multi is asa de prosti ca nu-si dau seama cum sa-i faca fatza. Nu e vina lor ca-s prosti, atunci oare a cui e vina? Pai mie, in gandirea mea limitata mi se pare ca trebuie doar sa asculti niste hip-hop, versuri de manele sau sa-i vezi pe toti dobitocii de la tv cum se umfla in pene care-s mai tari ca sa-ti dai seama a cui e vina, e vina celor care-ti zic sa dai cu pumnu ca speriatu inainte sa deschizi ochii si sa vezi pe ce lume esti.
  Orgoliul e doar frica, dar cum sa-si dae seama cineva care n-a stiut niciodata altceva ca orgoliul nu te face mai tare, te face slab si nashpa. Cum sa-si dea seama speriatii astia ca nu risca sa piarda absolut nimic daca nu-si mai dau atata importantza, ca dimpotriva ar avea numai de castigat, EXTREM DE MULT, din ABSOLUT TOATE punctele de vedere.
  Nu e vina lor ca-s prosti. E vina celor care le spun c-asai bine si e vina celor care-i critica in loc sa le arate ce nu vad. Oamenii astia nu-s dusmanii nimanui, sunt doar echivalentul unor copii prosti, sunt doar victimele unei educatii bolnave si mincinoase.

 3. E mult mai mult, din punctul meu de vedere nu-i mare diferenta intre aia care se omoara pentru o-njuratura si orice forma de competitivitate, chiar si constructiva.
  Cine-i devina? CHIAR SI SCOALA-I DEVINA! Ce pretentii sa ai de la oameni cand is educati de mici chiar de scoala(care ar trebui sa-i indrume) spre premii, concursuri sportive, olimpiade, etc. E vina noastra ca noi ii invatam asa, poate suntem noi la randu nostru prea prosti si nu ne dam seama ca facem chestia asta. Cred ca ar fi mai bine sa invatam oamenii sa faca ce fac(cat mai mult) pentru ei si sa lase dracu capra vecinului.

  Reclama off-topic: Gotta watch: ANDREA – S TEB DA BADEM PAK! …nu m-am putut abtine, prea fain…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.