Cum să dai pe cineva în judecată pentru înşelătorie?


Încep să-mi pun tot mai mult întrebarea asta. Nici nu a început şi deja m-am săturat de campania electorală.

Totuşi, puleţii ăştia ne tot promit lucruri şi ne cer un vot în schimbul unor lucruri. După cum spune şi Arhi, acordul verbal se numeşte contract. Deci, vine unu şi-mi spune că îmi oferă creşterea cu 50% a salariului în schimbul unui vot. Pentru ca să fie şi mai credibil, dă o lege în sensul ăsta. În schimbul măririi salariului vrea doar votul meu, vot pe care i-l dau ca deh, viaţa mea va fi mai bună cu 50%. A doua zi după alegeri, câştigătorul (cel pe care l-am votat) dă o ordonanţă de urgenţă prin care îmi scade salariul cu 20% în locul creşterii.

Pe scurt, facem un contract prin care eu îi dau votul în schimbul măririi salariului cu 50%. Eu îmi respect partea mea de contract dar când e momentul ca el să-mi mărească salariul se face că plouă. Mai mult, mi-l scade cu 20%.

Păi asta nu se numeşte înşelătorie?


Un comentariu la „Cum să dai pe cineva în judecată pentru înşelătorie?”

  1. Astepti altceva? Daca am avea o justitie „oarba” pana acum cei care au fost si care sunt la guvernare ar fi fost in inchisori. Pentru inselatorie, pentru ca nu respecta legea. Mai ales cei de acum care nu dau banii celor care au castigat in instanta niste bani, niste drepturi. Pe astia i-au ales, cu astia defilam. Nu comentez cati defapt i-au ales, ca si din aceasta cauza ar trebui multi sa faca inchisoare. Este inselatorie si faptul ca platim atatia bani pentru sanatate si daca ai nevoie de niste analize nu poti sa ti le faci pentru ca nu sunt bani. Accizele de la tutun si bautura ( taxa pe viciu) se plateste pentru sanatate, dar nu intra nici un ban in contul sanatatii. Ce mai vrei. Traim intr-o tara de toata jena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.