Cum să furi mireasa şi ce să faci cu ea


Pentru a evita bătaia de la nuntaşi sau scandalul mirelui, ar fi bine să luaţi în seamă câteva sfaturi bine de ştiut atunci când vă hotărâţi să furaţi mireasa:

– Ciuliţi urechile şi ochii şi vedeţi cine mai vrea să fure mireasa. Noi am fost strigaţi „băi, acum veneam după ea!” atunci când tocmai băgam mireasa în maşină;

– Cele mai multe mirese se lasă furate aşa că va trebui să-i cereţi să vină cu voi, nu s-o trageţi de guler sau s-o furaţi de la wc. Totuşi, sunt şi mirese care nu vor să fie furate. În cazul ăsta ieşiţi doar afară cu ea şi întoarceţi-vă să negociaţi în cel mult 10 min. Nu are rost să-i stricaţi cheful.

– Nu o duceţi prin 10 baruri, să danseze la bară sau să vă îmbătaţi praştie. Am văzut filmări cu mirese care s-au dezbrăcat prin baruri şi au început să se lingă cu toţi necunoscuţii. Nu-i a bine.

– Nu staţi niciodată mai mult de 30 de minute (din momentul în care aţi luat-o până când veniţi să negociaţi). V-am spus deja că dj-ul e aproape întotdeauna handicapat. Ţineţi legătura cu mirele şi întrebaţi cum e atmosfera. Dacă s-a spart cheful lăsaţi dracu orice faceţi şi aduceţi femeia înapoi la dans.

– Dacă mireasa are mai mult de 100 kg lăsaţi-o baltă. Va trebui să o aduceţi înapoi în braţe aşa că s-ar putea să regretaţi.

– Întrebaţi întotdeauna de tradiţiile din zonă. Sunt multe locuri în care cei care fură mireasa trebuie să primească pedepse aşa că nu văd nici un rost de ce v-aţi face de minune pe acolo doar pentru 30 minute cu o femeie în alb. Sigur nu acceptă perversităţi cu voi aşa că luaţi-vă gândul.

– Stabiliţi dinainte ce veţi spune atunci când vă întoarceţi cu mireasa. Atunci când am fost naş am eliberat-o fără a da nimic înapoi. Negociatorul „răpitorilor” era un intermediar care nu ştia ce trebuie să ceară şi avea şi ceva alcool la bord. L-am întrebat de trei ori ce vrea şi nu a putut spune aşa că am luat-o aşa… pur şi simplu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.