Cum să NU te comporţi pe Facebook


Azi am două exemple de cum să nu foloseşti Facebook-ul. O mamă perversă şi o firmă huligană.

 1. Din principiu nu ar trebui să publici pe net (mai ales pe Facebook) poze cu copila ta de 6 ani. Tot din principiu ar trebui să nu publici pe net poze cu tine dezbrăcată. Dar dacă pui poze cu tine dezbracată în acelaşi album cu copila ta de 6 ani e targic. Fetiţa fiind şi ea doar în chiloţi îmbrăcată.
 2. Firmele ar trebui să aibă mai multă grijă cum comunică pe Facebook. Majoritatea au impresia că Facebook-ul este doar un alt site prin care lumea află de tine dar nu se gândesc nici măcar o secundă că poate să fie şi un canal care să-i îndepărteze pe clienţi sau potenţialii clienţi atunci când eşti huligan, nu ai simţ PRistic sau pur şi simplu te umfli în pene aiurea că, evident, tu eşti prea deştept pentru publicul larg care suntem. Discuţia probabil continuă şi acum aici.


13 comentarii la „Cum să NU te comporţi pe Facebook”

 1. HULIGANISM = Tulburare a ordinii și moralei publice prin manifestări care arată lipsă de cuviință sau de respect față de regulile de conviețuire socială.

 2. 1.Asa mama….asa o sa invete si fiica sa..trist.-Asta face din categoria femeilor duse cu capu:!!!!
  2. Eu ca si tanar designer nu am auzit mai mare prostie ca asta: cuvantul ,,crema,,asociat cu haine din outlet:))) tare comic-in fine eu stiu ca magazinul este strict ptr.,,crema sibiului,,suna tare manelistic sloganul…nu va suparati!!

 3. tudor, nu crezi ca la duduia din poza i-ar prinde bine o plimbare la magazinul asta? sau din contra, poate si-a donat toate hainele la Glow Naked Shop?

 4. Mai degraba „Cum sa fi penibil pe Facebook” si cum sa oferi clientilor un superbeneficiu de 0.01 lei si sa-l promovezi ca atare. Un nou concept Customer Service Second Hand, varianta Crema

 5. (lucrand in publicitate de ceva ani)cum se sterge asta?

  am sa ma inspir din anuntul cremos si am sa sugerez clientilor doritori niste idei in a face mai interesante produsele – afacerile promovate:

  -noua smantana super spe%ma
  -muraturi adevaraciune
  -mici refrigerati super gustosi, deliciosi, savurosi, (si cremosi)
  -pantaloni super pi%da!
  -incaltaminte blana
  -haine zbenga
  -covrigi beton :))
  -va multumim ca ne-ati ales pe noi insine! (. )( .)
  -pu%a mea in gura ta SEX SHOP
  -vanzari auto fitze-
  -gradinita amaneta- pentru ca copii tai sunt o valoare
  -vulcanizare- vulcanizam orice, oriunde, oricand, oricum.
  -bijuterie – garantam ca iti incape!
  -produse de panificatie – cine stie cunoaste!

 6. trist, dar nu mai e nimic de mirare la ora actuala, in sensul ca toti indivizii astia le baga in sfera normalului, in schimb sunt foarte amendabile, felicitari pentru apelul la constiinta, unde sunt caracterele?, cineva spunea mai demult „Dati-ne caractere!!!”.

 7. Oamenii din ziua de azi (nu ma exclud dintre ei), se izoleaza tot mai tare… iar asta ajunge să lase semne în comportamentul lor. Nu, nu se pun pe facebook poze cu copilul in ipostaze de care mai tarziu o sa-i fie jena. Dar ce sa-i ceri uneia care-și pune poze cu ea asa… gandindu-ne ca foarte probabil or sa o vada toti prietenii, amicii si mai apoi amicii amicilor…

  Daca la un party intre amici ii zice care sa se craceasca, oare s-ar supara?… ca de intamplat sigur o sa se intample…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.