Cum să pui in blogger 2 bannere alăturat


Într-adevăr grămada de chestii… de data asta grămada de chestii bine de știut!
La întrebarea mea ”Cum să pui în blogger 2 bannere alăturat” am primit și răspunsul. Vled va primi o bere din partea mea pentru că m-a ajutat. Pentru a pune în blogspot două bannere alăturat trebuie să

1) Adăugați un obiect gadget > HTML/JavaScript
2) În același gadget HTML introduci ambele bannere dorită să apară alăturat.
3) Dai click pe text RTF (din partea dreapta-sus)
4) Îți vor apărea bannerele în format grafic (așa cum se văd pe blog). Dai click pe cel de jos si apeși CTRL+X (cut) după care mergi pe primul rând, la sfârșitul rândului, apeși space (atâta cât vrei să apară spațiul între cele două bannere) și apeși CTRL+V (paste). Acum ar trebui să-ți apară amandouă bannerele unul lângă altul.
Același lucru îl poți face prin funcția drag&drop cu ajutorul mouseului.
5) În cazul în care între cele două bannere îți apare o linie albastră, o selectezi și te duci la butonul „Creați Link” (partea de sus a ferestrei). ți va apărea o fereastra mică în care trebuie să introduci adresa http spre care va duce linkul bannerului. Șterge din castuța aceea partea de http:\ și da-i OK. Acum nu o sa mai ai linia albastră între bannere.
6) Dacă mai este necesar, în cazul în care va mai apărea text între cele două bannere dă click pe Editati HTML și o să vezi acolo amundouă secvențe de cod ale bannerelor…pe undeva pe la mijloc, ar trebui sa ai ceva de genul RGB(255, 255, 255). Șterge 255 și scrie la toate 0, ca să ai: RGB(0, 0, 0). Asta setează ca textul dintre bannere să fie negru (daca nu ma insel), dar oricum, ar trebui sa fie „libera” zona dintre bannere daca merg bine procedurile de la punctul 5.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.