Cum să-ţi satisfaci nevasta…


Într-o zi ca asta, la o aniversare ce ţi-e interzis s-o dai uitării, emoţia că e posibil să nu-ţi satisfaci îndeajuns nevasta nu-ţi lasă loc de respirat. Te tezeşti devreme, îi pregăteşti micul dejun la pat, îi laşi prioritate la Facebook şi, de neuitat, îi spui că o iubeşti. Îţi priveşti în ochii ei mohorâta viaţă de care ai scăpat în clipa în care i-ai întâlnit zâmbetul şi îi aminteşti ziua în care i-ai pus inel pe deget. Într-o zi ca asta nu trebuie să dai greş. E ziua în care trebuie negreşit să-ţi sătisfaci soţia. Doar o dată în viaţă te uiţi la poza asta cu o amintire de 3 ani:

Într-o zi ca asta un singur lucru am ştiut să fac pentru a-mi satisface nevasta. Am tras-o în chip aşa cum şi-a dorit. Ea spune că-i cu dedicaţie. Apoi, eu nu ştiu dacă îmi transmite că dragostea mai este încă oarbă şi acum, după 12 ani, 4 luni şi 9 zile sau doar faptul că a fost oarbă atunci când a spus

„DA”


18 comentarii la „Cum să-ţi satisfaci nevasta…”

  1. Casa de Piatra in continuare, mie partea asta imi place:" Îţi priveşti în ochii ei mohorâta viaţă de care ai scăpat în clipa în care i-ai întâlnit zâmbetul şi îi aminteşti ziua în care i-ai pus inel pe deget."

  2. Se accepta urari cu intarziere? Nopai daca nu, atunci cu forta sa fie. LA MULTI ANI. Ss va dea Domnu’ tot ce va trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.