De ce nu sunt de acord cu campania „Cumintenia Pamantului”… dar totusi am donat?


Campania mi se pare una de un grotesc absurd. Este culmea nesimtirii ca „Statul” sa ne ceara noua atatea milioane de euro desi el ne foloseste banii stransi din nenumaratele taxe pentru a da „tunuri”, nicidecum pentru a-i folosi in scopuri benefice tarisoarei noastre. Toti cei 11 milioane de euro puteau fi pusi deoparte din contractele Hexi Pharma, Microsoft ori chiar din contractele de achizitie hartie igienica pentru Casa Poporului. O particica din spaga ar fi de ajuns. Cu toate astea, are tupeul de a ne cere NOUA banii.
Si totusi, am donat.
Am donat pentru Dacian Ciolos. Pentru ca omul s-a implicat direct in campania de donatii pentru „Cumintenia Pamantului”, se zbate si incearca sa schimbe ceva in guvern asa ca am considerat ca donatia mea e un mod de a-i arata ca si noi, poporul, ne putem schimba si putem sa ne implicam in ceva ce tine de Romania. Donatia de 2 euro la 8833 este un pas foarte mic in sensul asta dar unul care poate fi primul pas spre actiune, spre implicare a oamenilor simpli, spre schimbare. Si cu siguranta, daca se reuseste strangerea sumei necesare de la populatie, Dacian Ciolos va primi semnalul: nu sunteti singuri!
screenshot_2016-09-27-17-47-23-01

Un comentariu la „De ce nu sunt de acord cu campania „Cumintenia Pamantului”… dar totusi am donat?”

  1. Si eu am donat, insa ce naiba faci cand donezi si la final nimic nu se concretizeaza. Te simti luat de PELICAN. Asteptam…sa vedem pana la final de mandat…asteptam si un an sau doi dupa el…dar sa o ia naibi odata, iar daca nu se strang banii sa continue campania pana se strang…si sa o ia! Nu imi convine ca pentru a-si aroga merite nemeritate, politicienii dau termene de care stiu si ei ca nu se pot tine….cam atat cu frustrarile pe ziua de azi … :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.