Vreau maşină


Nu mai are internetul loc de BMW-uri cu 240.000 km. la bord. Şi-au dat seama toţi ţăranii că degeaba o maşină e de fiţe dacă turuie imediat ce apeşi pe pedală şi acum nu ştiu cum să scape mai repede de ele. Probabil îşi găsesc alţi imbecili ce-şi doresc să se simtă regi măcar pentru o zi deci nu-mi fac griji. Doar că nu-mi pot găsi viitoarea maşină în tot amalgamul ăla de fier vechi.

Am descoperit însă trei bijuterii pe patru roţi. Una la 40,900 euro, cea de-a doua la doar 3,800 euro şi a treia din imagini la 4,320 euroi. La vedeţi mai jos:


16 comentarii la „Vreau maşină”

 1. eu stiu ca merita.. iar spre deosebire de alte masini, aia sunt km reali, si dincolo masinile circula.. tinand cont de ce am schimbat, masina e noua d.p.d.v. mecanic.. 700 euro au fost doar piesele si manopera.. asa ca, daca nu o dau la banii aia, nu o dau.. si o tin pt mine.. cu un consum de 4l/100 in oras, nu plang :))

 2. BMW? Opel?
  Only UK is OK…
  La 4-jdemii (EUR) …atentie..ultima surpriza..JAGUAR (asta consuma cam 20 l/100km prin anii 60′) insa ACUM,SURPRIZA…pe DIESEL cam cu 5-6 l/100 km.
  Si-a mai aparut desi nu UK..ci Svedia (Dania mane-ta..prostovane..Pedagog de scoala Noua/I.L.Caragiale) o scarba de SAAB, mai ieftina si la fel de economica.
  Astea scule..(eu raman la Biczikel, aici nu ma face nimeni afis pe asfalt).
  Nu stiu..dar cineva zicea:
  -Nu am bani sa-mi cumpar lucruri ieftine.
  Salue
  Georg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.