Cumpăr apartament. Rog inteligenţă.


De ceva vreme sunt în cautarea cuibuşorului de nebunii aşa că tot la o săptămână îmi petrec câteva ore răsfoind internetul după un apartament decent la un preţ realist. De apartamentele vechi (sau construite în perioada bum-ului imobiliar) nu te poţi atinge iar cele în construcţie, care parcă au un preţ cât de cât decent, nu-mi inspiră încredere.

Zilele trecute am dat peste un vis de mega-cartier cu 1200 de apartamente noi care însă… sunt în construcţie abia vreo 20. Altfel, preţul e frumuşel la 23950 euro apartamentul de 2 camere cu garaj şi toate finisajele.

Altfel spus, dacă aveţi idee de vreun apartament de vânzare în Sibiu pentru care vânzătorul acceptă barter cu banner pe blog :D, anunţaţi-mă. Doar să nu arate ca în pozele de mai jos, vă rog, că mă iau toţi dracii.

moldova2 23_121363909406moldova2


16 comentarii la „Cumpăr apartament. Rog inteligenţă.”

 1. Intereseaza-te de costurile de dupa achizitie, stiu ca la cartierele noi (cel putin aici) se plateste portar, gradinar, loc de parcare, masina de gunoi si iluminatul public. Suma este una destul de maricica pe care o platesti lunar, fie ca vrei, fie ca nu.

 2. ce sunt astea, relicve pentru turisti?? :))) nu-mi dau seama daca e un bloc vechi in jurul caruia se mai construieste ceva… Eu am apelat la o agentie imobiliara, ce-i drept, cea pentru care lucrasem si eu in trecut, aveam 100% incredere in colega mea, care mi-a gasit exact ce-mi trebuia (suprafata decenta, pret foarte bun); nu mi-a parut rau ca i-am platit comision! 🙂

 3. Hahahaha, ce oligofren a fost ăla care a pus faianța în bucătărie. Ori asta, ori avea ambele mâini amputate, că altfel n-ai cum să o pui în asemenea hal 😀

 4. La 23950 euro apartamentul de 2 camere (apropo, ce suprafata?) cu garaj şi toate finisajele pica tot pe tine la prima bataie de vant. Plus ca auzi si cand respira vecinii.
  Asa ceva nu-mi inspira nici cea mai mica incredere.

  1. In schimb, daca e garsoniera la pretul asta, e putin (doar putin, nu mult) alta poveste, caci daca vanzatorii zic ca e apartament si e, de fapt, altceva, atunci nu sunt de incredere.

 5. mai putin profit pentru constructor e doar atunci cand constructorul lucreaza la negru. altfel, daca ar sta sa calculeze, cum faceam eu, fiecare metru patrat de caramida, fiecare instalatie si altele, nu cred ca si-ar permite sa lase pretul!

  1. Nu-i o presupunere faptul ca iti sunt de ajuns 400 euro/mp pentru construirea unei case. Fiind vorba de bloc, se poate merge si mai jos.

  2. Ma refeream la presupuneri din partea mea 🙂 Presupuneri gen „materiale proaste” sau „cade blocul pe tine la primul vant” 🙂

 6. Fa-ti casa. Apartament cu 400 euro /mp ? poate doar daca-i in „buricul targului”. Iti faci casa in regie proprie si iesi cam la fel. Sau poti apela variante alternative si iesi tot la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.