Da, magazinele chiar închiriază hainele ce le vând.


Nu ştiu de ce toţi care aud asta se miră. Sunt speriaţi că poate au cumpărat şi ei haine deja purtate şi parcă le e frică să mai cumpere.

Dar de ce? Faptul că hainele sunt probate în magazin nu e acelaşi lucru ca şi cum ele ar fi purtate? Probabil că-mi veţi spune că nu, că nu e totuna a proba o haină şi a traspira câteva ore în ea dar cu toate astea e posibil ca unele din bluzele voastre sa fi fost purtate de o vedetă. Sau ce, voi credeţi că îmbrăcămintea purtată de Andreea Esca, Busu, Nicolle Stănesesau, Laura Dobrotă sau Mircea Badea sunt cumpărate? Ele sunt împrumutate pe timpul emisiunii şi atât. Doar nu credeţi că la subsolul Antenei 1 este o garderobă gigant unde sunt aruncate toate cârpele astea. E logic că nu.

Mai gândiţi-vă la ceva… gândiţi-vă puţin câte picioare jegoase au purtat/probat încălţămintea ce o aveţi acum în picioare. Şi pantofii parcă nu-i prea bagă nimeni în maşina de spălat.


4 comentarii la „Da, magazinele chiar închiriază hainele ce le vând.”

  1. intotdeauna mi-a placut sa imi cumpar haine de la second… da au fost purtate candva de cineva… dar sunt haine pe care nu le vezi pe centru in 3-4 exemplare purtate de diferite fete… mi-a placut sa nu urmez efectu de turma… macar in asta…
    iar cat despre hainele „inchiriate” era logic ca asa ceva se intampla… dar na.. ca si in cazul hainelor cumparate de la second e un must ca inainte sa le pui pe tine sa le si spleli…

  2. a da… am omis sa spun ca inchiriatul hainelor la vedete este totusi un avantaj, iar acela ar fi reclama..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.