Dan Mario Farcaş Lazăr, (nu) îmi pare bine să te cunosc.


Urăsc să merg la magazin şi să găsesc coşul de cumpărături plin de bonuri de la casa de marcat. De parcă eu trebuie să umblu după mine cu gunoiul altora.

De ce nu-ţi arunci gunoiul, eu nu înţeleg. Dacă nu te gândeşti la faptul că altcineva trebuie să strângă gunoiul după tine măcar gândeşte-te la siguranţa ta. Pentru că s-ar putea să ia cineva bonul ăla aruncat de tine în coşul de cumpărături şi să-ţi folosească datele. Sau mai rău, să te pună pe blog, aşa cum fac eu acum…

Dan Mario Farcaş Lazăr, (nu) îmi pare bine să te cunosc.

Bon Lidl


10 comentarii la „Dan Mario Farcaş Lazăr, (nu) îmi pare bine să te cunosc.”

  1. Adun acolo unde lucrez si curat lururile cu care intru in contact. Nu sunt gunoier, daca cumva asta te ingrijoreaza. Posibil ca doar ei sa mearga prin oras special sa stranga de pe jos hartiile ce nu ii „afecteze” direct.
   Tu aduni hartiile de pe jos?

 1. Pareri personale n ai dle . Ce( nu) merita , preiei de la unu de la altu si treci aici sa pari interesat de subiectele altora in speranta ca aduni cititori ai paginii tale ce ( tot) nu merita.
  Te las cu maruntisurile tale penibile si ti doresc pe maideparte multe bonuri de casa peste tot . Sa ai ce aduna si mai ales ce scrie pe blogul tau mic .
  Nu adun hartii de pe strada si nici bonuri din cosul de cumparaturi , pur si simplu il schimb daca mi se pare ca mi afecteaza cumpararurile vecinatatea lor temporala .
  Te dai cum bate vantul si cum ti interesul dle Ce(inca) totnumerita ( asta asa o concluzie personala)

  1. Frate, e plina lumea de frustrati care nu au loc! Sau poate unpic invidios, ca ai cel mai activ blog din sibiu! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.