Dau bilete la „Cenuşa Timpului”


Muzică rock live şi dans contemporan în deschiderea stagiunii 2013-2014 la Teatrul de Balet Sibiu.

Miercuri, 9 octombrie 2013, de la ora 19:00 va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu primul spectacol din stagiunea 2013 – 2014 a Teatrului de Balet Sibiu, spectacolul de dans contemporan „Cenuşa Timpului“.

Eu am de dat 5 bilete duble la spectacolul ăsta pe care ştiu că le vreţi. Aşa că facem ca totul să fie foarte simplu şi dau biletele primilor 5 cititori ce lasă un comentariu la acest articol. Şi-apoi ne vedem mâine la spectacol.

Cenusa_red

Pentru stagiunea 2013 – 2014 a Teatrului de Balet Sibiu biletele pentru toate spectacolele organizate de instituţie pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretului, nr. 1 – fostul Teatru de Vară) sau în seara spectacolului, la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile în sală. Costul unui bilet este de 10 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de reducere de 50% din preţul standard al biletului.


6 comentarii la „Dau bilete la „Cenuşa Timpului””

  1. Hop si eu, ca e pe gratis. Acum la modul serios vorbind, nu ai cum sa nu imi dai bilet, pentru ca maine e chiar ziua mea de nastere, si mi-ar placea sa mergu cu prietena la acest spectacol. Ce zici – it’s a deal? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.