De acum, newsletter săptămânal


Cine nu are timp sau chef să intre zilnic pe aici pe blog are acum o nouă unealtă de a afla noutăţile (ce merită citite, evident).

Am observat că numărul abonaţilor prin email nu creştea prea mult… asta pentru că ce câştigam pe o parte, pierdeam pe cealaltă parte din cauză că scriu prea mult aici 😀 De fapt, nu din cauza asta ci pentru că până acum cei ce erau abonaţi primeau pe mail în fiecare dimineaţă articolele ce le scriam. Îmi dau seama că e deranjant uneori să primeşti zilnic mailuri aşa că am luat măsuri: de acum cei ce se abonează vor primi doar o dată pe săptămână un email cu rezumatul articolelor din săptămâna precedentă.

Eu vă eliberez căsuţa de mail, voi aflaţi mai uşor ce am scris aşa că cine nu e încă abonat e sfătuit (de întreaga naţiune!) să îşi scrie adresa de mail în câmpul de mai jos sau să intre la linkul ăsta pentru a spune subiecte îl/o interesează.

P.S. Ca serviciu de trimitere a newsletterelor, am fugit de la Feedburner şi am revenit la MailChimp – îmi făcusem cont la MailChimp cu câteva luni în urmă (sfătuit de Vlad Dulea) dar mi s-a părut greoi aşa că am preferat învechitul FeedBurber. Acum (şi mie) îmi pare rău că am luat decizia aia.


3 comentarii la „De acum, newsletter săptămânal”

  1. am cochetat si eu cu newsletterul, ba, mai mult am si un plugin instalat pentru asta. nu stiu de ce inca n-am pus in practica si nu i-am dat drumul pe net. si nici nu ma prea grabesc. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.