De ce e de prost gust să nu răspunzi la telefon?


Pentru că e frustrant, nu rezolvă în nici un fel problema şi e lipsă de respect faţă de cel care te sună.

  • I-am împrumutat unuia nişte bani. Din momentul respectiv nu-mi mai răspunde la telefon deşi îl sun aproape zilnic. Mai mult, câteodată îmi închide, probabil deranjat că-l deranjez.
  • La ultimul job, angajatorul mai avea să-mi dea jumate de salariu. Şefa nu mi-a mai răspuns deloc la telefon iar când am sunat-o de pe un număr necunoscut de ea s-a eschivat repede, scuzându-se că e într-o şedinţă şi mă va suna ea când are timp. Până astăzi se pare că nu şi-a găsit în program minutul ăla liber.
  • M-am înţeles cu cineva să facem a doua zi o escapadă rapidă. A doua zi nu mi-a mai răspuns la telefoane. A treia zi însă am discutat ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic şi nu ar fi trebuit să mergem niciunde.
  • Am rugat pe cineva dacă mă poate ajuta cu o chestie. Ştiam că-i cer mult dar, totuşi, ne-am înţeles să mă sune înapoi după câteva minute ca să-mi spună dacă s-a rezolvat sau nu. Nu m-a sunat, nu mi-a mai răspuns la apeluri.

4 comentarii la „De ce e de prost gust să nu răspunzi la telefon?”

  1. Nu i-as spune prost gust. I-as spune lipsa de respect sau nesimtire, sa promiti ca suni inapoi si sa nu o faci, sau sa nu raspunzi deloc la telefon si pe urma sa zici ca esti in sedinte…

  2. Intr-adevar, nu e prost gust, ci recunoasterea vinei. 🙂 Pacat ca numai in astfel de situatii ajungi sa cunosti persoana in cauza. Mi s-a intamplat si mie de cateva ori… $$^%%#@ 🙂

  3. :)). Asta imi aduce aminte de o tipa ce a fost nevoita sa-i ceara verisoarei ei (care cu propria-i gura i-a asigurat ca oricand au nevoie de bani sa apeleze la ea) cam o mie de euro. A cerut, si de atunci 3 ani nu au mai vorbit=)). Unii oameni sunt asa de dobitoci incat cuvantul in sine este prea putin pentru a-i descrie. Si cam da, pe langa dobitocie e si de prost gust, si nesimtire!!! Pe astia eu unu nu i-as mai cauta muuuult si bine.

  4. Buna ziua,ne-am despartit dupa 28 de ani de casatorie, acum el ma suna la telefon,i-am raspuns prima data, el mi-a spus ca este bine,de ce m-a sunat???Acum eu nu mai vreau sa-i m-ai raspund lla tel pentru ca nu imi este bine cand il aud asa degajat de cei 28 de ani impreuna..ESTE BINE SA NU-I MAI RASPUND LA TELEFON?SAU DACA II RASPUND CHIAR NU STIU CE SA-I SPUN?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.