De ce imi place la Open Coffee?


Simplu. Pentru ca acolo gasesti oameni cu idei.

De dimineata am fost la a doua (sau a treia?) mea intalnire cu Open Coffee Club Sibiu. Nicidecum un club exclusivist, mai degraba unul targetat.

Prima oara cand am fost ma simteam putin stingher pentru ca eram parca de pe alta planeta, nu intelegeam limbajul IT-istilor care si cand sorbeau cafeaua o faceau in limbaj html. A fost insa ok.

De data asta insa lucrurile au fost mai pe intelesul tuturor. S-au prezentat 3 proiecte web sibiene aflate inca intr-un stadiu incipient iar oamenii de fata au oferit un feedback realist si idei pentru dezvoltarea si monetizarea siteurilor.

Un demistificator de credite, un site pentru cei ce studiaza in Viena si un site pentru mobil ce-ti arata toate punctele de interes din zona in care te afli.

  1. Un demistificator de credite pe care eu sigur l-as folosi inainte sa-mi fac un credit pe 30 de ani. Probabil ca va fi putin mai greu de monetizat dar cu siguranta adminii stiu ce fac. Eu as face si o baza de date ale tuturor plangerilor la OPC si la Tribunal impotriva bancilor. Ca sa stim si noi care banci sunt rele si de ce anume. Bineinteles, la fel de greu de monetizat si chestia asta.
  2. Un site pentru studentii si viitorii studenti din Viena care s-a prezentat ca un ajutor pentru cei care vor sa studieze in Austria. Pana la urma am inteles ca te ajuta si dupa ce ajungi acolo – iti ofera reduceri de grup si tot tacamul petrecerilor. Ghidul facultatilor pentru viitorii studenti este o idee excelenta dar eu as merge mai departe. Cred ca m-as angaja sa fiu un fel de sfatuitor pentru studentii din anul I. Pentru cateva sute de euro ii raspund la telefon la orice ora din zi pentru a-l indruma unde sa mearga la biblioteca, unde sa chefuiasca sau unde gaseste prostituate.
  3. Un site pentru mobil care te ajuta sa gasesti toate evenimentele, restaurantele si monumentele din jurul locatiei in care te afli. Ce mai, toate punctele de interes din zona. Ar fi ok daca as putea adauga si eu, ca si utilizator, puncte de interes. Daca in 25 iunie organizez ceva in Sibiu vreau sa se afle fara sa trebuiasca sa iau legatura cu administratorii siteului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.