De ce mai e judecătorul de la Master Chef în magistratură?


Contractele de muncă ar trebui să se updateze la anul 2014 şi să prevadă atitudine exemplară 24/24, chiar şi în afara locului de muncă. Ca patron, nu ţi-e tot una ca secretara ta să se prostitueze pe timpul nopţii, chiar dacă a doua zi la recepţie este îmbrăcată decent şi vorbeşte frumos cu clienţii. Pur şi simplu nu mai merge combinaţia asta de când cu Facebook-ul şi reţelele sociale care răspândesc bârfele cu viteza luminii.

La fel, nu pricep cum un judecător scandalagiu care vorbeşte ca un cocalar, care arată la tv semne obscene colegilor şi care înjură şi batjocoreşte la fiecare 5 cuvinte, mai poate să fie judecător. Să înţeleg că astfel de specimene sunt (la propriu) Dumnezeii pe Pământ? Un astfel de personaj are în mâini destinele oamenilor, putând modela vieţile lor după bunul plac? Mi-e rău!


4 comentarii la „De ce mai e judecătorul de la Master Chef în magistratură?”

  1. Exact asta discutam si eu aseara cu sotia, stiu ca atat avocatii cat si judecatorii au un cod al lor de conduita si pot fi exclusi din barou sau ceva de genul… deci intrebarea ta e foarte bine pusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.