De ce să mă apuc de Airsoft?


Am amici pasionaţi de Airsoft şi ştiu cum au ajuns să aibă în casă echipament de airsoft de toate tipurile… ca în plin război. Jocul ăsta poate deveni un drog, ca orice alt joc plin de adrenalină. De asta mă bate rău gândul să mă arunc şi eu pe frontul de luptă.

Interesant este că, odată intrat în lumea airsoft-ului, n-ai cum să te plictiseşti. Nu e ca la alte jocuri unde îţi cumperi o rachetă de tenis sau o minge de fotbal şi gata, asta-i tot. Aici începi cu echipamentul şi-ţi cumperi replici de airsoft, pistoale de airsoft  şi îmbrăcăminte de camuflaj. Apoi îţi mai iei un echipament de protecţie, un încarcator mid-cap, o baterie li-po, o ţeavă de precizie, geantă de transport, vestă tactică şi aşa mai departe până ajungi să-ţi numeri pistoalele şi grenadele din dulap ca femeile pantofii 🙂 Asta face airsoft-ul şi mai interesant, pentru că tactica jocului nu începe în momentul intrării pe “teren” ci la baza “supravieţuirii” tale stau chiar şi dotările cu care te prezinţi în faţa inamicilor.
Pentru o dotare ca la carte, recomand un magazin de airsoft gen Airsoft6 pentru achiziţii de toate genurile.

Acum… nu ştiu ce să zic. Parcă pare prea real tot jocul ăsta şi prea plin de adrenalină. Mi-e că îmi va plăcea prea mult 😀

Airsoft-ul a apărut în Japonia în anii 1970 şi din 2010 este recunoscut şi în România ca fiind o activitate de recreere pentru persoanele peste 18 ani. Nu-i de mirare că şi la noi este tot mai popular, organizându-se inclusiv evenimente de 40 de ore la care participă două echipe a câte 40-50 de luptători.


5 comentarii la „De ce să mă apuc de Airsoft?”

  1. Sa spersm ca si tu si amicii tai „dotati” in ale jocului de-a pac pac , nu o sa luptati si n realitate in razboaie adevarate

  2. Este un sport foarte antrenant Popa Tudor St. si abia dupa ce joci de cateva ori intelegi cat de frumos este si da te poate prinde ca un „drog”. Aveti club de airsoft foarte bine organizat in Sibiu. Meerkats Airsoft Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.